Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αχαϊα:Κλείδωνε το παιδί στο αυτοκίνητο για να βλέπει τον εραστή της!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

H γυναίκα είχε στήσει ολόκληρο σχέδιο για να ξεγελάει τον άντρα της και πατέρα του μικρού…

H γυναίκα στάθμευε το αυτοκίνητό της σε πάρκινγκ στο κέντρο της Πάτρας, μετέφερε πάντα το παιδί της και «παρακαλούσε» τον ιδιοκτήτη ή τον υπάλληλο βάρδιας να… προσέχουν το παιδί γιατί έπρεπε να «πεταχτεί» στον γιατρό! Κάπως έτσι έπειθε τον υπάλληλο και το παιδί δεν έμενε μόνο.

Την πρώτη φορά, το παιδί κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης το οδήγησε στον χώρο που υπάρχει τηλεόραση και του είπε να καθίσει εκεί μέχρι να έρθει η μητέρα του! Μόνο που το ραντεβού με τον γιατρό κράτησε… δύο ώρες! Δεν μίλησε ο ιδιοκτήτης, η κυρία πήρε το παιδί της μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έφυγε!

Την επόμενη εβδομάδα… το ίδιο σκηνικό! Εμφανίζεται και πάλι η κυρία, το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο, παρακαλά τον ιδιοκτήτη να κρατήσει το παιδί μέχρι να ολοκληρωθεί η επίσκεψη στον γιατρό! Ο επιχειρηματίας συμφωνεί, η γυναίκα φεύγει αλλά λόγω της «πολύωρης» προηγούμενης καθυστέρησης, αποφασίζει να την ακολουθήσει για να δει… που πηγαίνει!

Η κυρία περπάτησε, δεν μπήκε σε καμία από τις γύρω πολυκατοικίες (στις οποίες υπάρχουν αρκετά ιατρεία) και έφθασε κοντά… στην παραλιακή ζώνη της πόλης! Μπήκε σε γνωστό ξενοδοχείο και προφανώς ανέβηκε σε κάποιο δωμάτιο!

Ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ… έμεινε με ανοιχτό το στόμα! Η κυρία επέστρεψε δύο ώρες μετά! Ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του παρκινγκ, πήρε το παιδί της (ηλικίας γύρω στα 5) και έφυγε! Ο σύζυγός της, επιχειρηματίας της πόλης, νόμιζε πως το παιδί του… έχει πάει βόλτα με τη μαμά!

Σύμφωνα με το dete.gr, ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ, δεν θέλησε να ανακατευτεί στην σχέση του ζευγαριού (έστω και αν γνωρίζει τον σύζυγο) σκεπτόμενος πως… θα μπορούσε να βρεθεί και μπλεγμένος! Πάντως όπως έλεγε σε κάποιους φίλους του… δεν πρόκειται να εξυπηρετήσει τη γυναίκα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μαγνησία:Έρωτας είναι η αιτία…-Γνωρίστηκαν τυχαία και ήρθε από τις ΗΠΑ για να τον βρει!

Αγρίνιο:Η Γερμανίδα που βαπτίστηκε Ορθόδοξη στα 82 της-Δείτε φωτογραφίες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε