Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Αχαϊα:Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του νεαρού κυνηγού-Κάμερα αποτύπωσε το τέλος του!

Αχαϊα:Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του νεαρού κυνηγού-Κάμερα αποτύπωσε το τέλος του!

Η κάμερα που φορούσε για να καταγράφει το κυνήγι, που ήταν το αγαπημένο του χόμπι, αποτύπωσε το τραγικό τέλος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η τοπική εφημερίδα “Γνώμη”, η αστυνομία έχει στα χέρια της την κάμερα που είχε μαζί του ο Αντώνης, η οποία κατέγραψε όσα έγιναν το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Ο 26χρονος σκότωσε μια πέρδικα και σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε να κατέβει στη χαράδρα για να την πιάσει. Αλλά γλίστρησε και έπεσε αρχικά σε απόσταση 100 μέτρων. Προσπάθησε να κρατηθεί αλλά δεν τα κατάφερε. Στη συνέχεια έπεσε άλλα 300 μέτρα και μετά από ύψος 500 μέτρων, αφήνωντας την τελευταία του πνοή.

Η κηδεία του έγινε χθες (08-10-2012) σε κλίμα οδύνης. ”Νομίζετε πως ο Αντώνης γκρεμίστηκε. Όμως δεν συνέβη αυτό. Ο Αντώνης ανέβηκε στην κορυφή. Αυτό να θυμάστε όλοι” είπε η αδελφή του σπαράζοντας.

Πάνω στο φέρετρο είχαν τοποθετήσει μερικά φυσίγγια, καθώς ο Αντώνης ήταν δεινός κυνηγός ενώ έξω από την εκκλησία ήταν παρκαρισμένη η αγαπημένη του μηχανή. Αυτά ήταν τα δύο του μεγάλα πάθη.

Στον επικήδειο ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος είπε: «Όλη η Πάτρα συγκλονίστηκε από τον αδόκητο θάνατο του παλικαριού. Ποτέ δεν θα ξεχάσουν οι φίλοι τον Αντώνη, γιατί μέσα στην καρδιά τους ζει και εφ’ όσον υπάρχει η αγάπη κανείς δεν πεθαίνει. Είναι πλέον κοντά στο Θεό, όμως η ψυχή και το πνεύμα του είναι εδώ».

Ράγισαν καρδιές όταν η μικρή του αδελφή όταν τον αποχαιρέτισε με το αγαπημένο του τραγούδι: «Να είσαι εκεί πάντα μέσα στη ζωή μου, τα φώτα της ν’ ανάβεις κι ας μην τη ζεις μαζί μου, αν λίγο μ’ αγαπάς να είσαι εκεί, αγάπη της ζωής μου αγάπη δυνατή».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κατερίνη: Νύχτα τρόμου σε νοσοκομείο-Κουκουλοφόροι έκλεβαν και πυροβολούσαν!

Αχαϊα:Στο εδώλιο ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος για συκοφαντική δυσφήμηση και απειλή!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε