Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αχαϊα:Τον σκότωσε ο οδηγός που προσέλαβε ο πεθερός του-Τραγωδία με μοιραίες συμπτώσεις!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το θύμα ήταν πατέρας δύο αγοριών 17 μηνών και 4,5 ετών – Ο θάνατός του συγκλονίζει την τοπική κοινωνία…

Θρήνος στην Χαλανδρίτσα για τον άδικο χαμό του 34χρονου, που έχασε προχθές το απόγευμα τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της εισόδου του νέου λιμανιού, όταν συγκρούστηκε το μηχανάκι του με νταλίκα.

Απίστευτες όμως είναι οι μοιραίες συμπτώσεις στην περίπτωση του θανάσιμου τραυματισμού του 34χρονου. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο πεθερός του άτυχου άντρα, είχε προσλάβει προ τριμήνου για δουλειά τον υπαίτιο του θανάτου του γαμπρού του.

Ο πεθερός έχει δύο νταλίκες όπου εργάζεται και ο οδηγός που χτύπησε τον 34χρονο. Στην νταλίκα αρχικά οδηγός ήταν ο γιος του, όμως επειδή αρρώστησε τον περασμένο Αύγουστο, ο πατέρας του προχώρησε στην πρόσληψη. Οι μοιραίες όμως συμπτώσεις δεν σταματούν εκεί. Ο πεθερός του θύματος διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με τον οδηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Υπάρχει όμως και μία τρίτη σύμπτωση. Το θύμα ήταν πατέρας δύο αγοριών 17 μηνών και 4,5 ετών ενώ την ίδια ακριβώς ηλικία έχουν και τα παιδιά του οδηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο. Μάλιστα το ασύλληπτο είναι ότι λίγες ώρες πριν το δυστύχημα ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας συζητούσε με τον πεθερό του θύματος όταν συναντήθηκαν τυχαία στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Η κηδεία του άτυχου άνδρα, θα γίνει στις 14.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χαλανδρίτσας, από όπου και κατάγεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη:Έκαναν το λάθος,να αισθάνονται σίγουροι δίπλα από το αστυνομικό τμήμα-Βίντεο!

Αγρίνιο:Μπαρμπαρούσης κατά Δένδια – Τον είπε ”Batman” και ζήτησε στήριξη στη δίκη του!

Σάμος: Πέθαναν και προσβλήθηκαν πρόβατα από καταρροϊκό πυρετό!

Πάτρα:Φεύγει λόγω κρίσης από το ιστορικό της κτίριο,η Achaia Clauss!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε