Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αχαϊα:Τους έβλεπε δεμένος σε δέντρο να βιάζουν την κοπέλα του!

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Ανατριχιαστικά στοιχεία για την επίθεση των δύο αλλοδαπών σε ζευγάρι – Έδεσαν γυμνό τον άντρα σε κορμό δέντρου και στη συνέχεια βίασαν την άτυχη γυναίκα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την επίθεση των δυο ληστών – βιαστών σε βάρος ζευγαριού στην περιοχή των Σελλών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, poυ επικαλείται αστυνομικές πηγές, οι δυο δράστες αφού ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο του ζευγαριού υποχρέωσαν τον 50χρονο άνδρα να βγει στο δρόμο και στη συνέχεια οδήγησαν το ζευγάρι σε ερημική τοποθεσία στα Αργυρά.

Εκεί βίασαν την 50χρονη γυναίκα, μπροστά στα μάτια του άνδρα τον οποίο, αφού είχαν ξεγυμνώσει, τον είχαν δέσει στον κορμό ενός δέντρου απ’ όπου και παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν!

Σε όλη την διαδρομή είχαν βάλει τον 50χρονο στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου του! Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Οι δυο ληστές – βιαστές εγκατέλειψαν το ζευγάρι δεμένο έως ότου η γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Νωρίτερα, στον Αλισσό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, κατά την «έφοδο» τους σε σπίτι οικογένειας άρπαξαν την 22χρονη κόρη, την μετέφεραν στον πρώτο όροφο του οικήματος και τη βίασαν.

Σύμφωνα με το dete.gr, τα άτομα που αναζητά η αστυνομία για τους δύο βιασμούς είναι αυτά που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία
ΦΩΤΟ από dete.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Τις φωτογραφίες του ψηλού και του κοντού που βιάζουν έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ!

Χανιά:Τι είδους ντελίβερι φαντάζεστε πως έκανε μπαρ σε εκλεκτούς πελάτες;

Εύβοια: ”Λύγισε” νεαρός επιχειρηματίας – Θρήνος λίγο πριν την έλευση του 2013!

Θεσσαλονίκη: Έστησαν ενέδρες σε παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα!

Κρήτη:Οι Γερμανοί που… είναι φίλοι μας και ραβδίζουν τις ελιές μας!


Πάτρα: Σταμάτησαν το σεξ για έλεγχο – Σκηνές απείρου κάλλους στο παλιό λιμεναρχείο!

Κρήτη: Το τελευταίο ρεκόρ Γκίνες της χρονιάς – Δείτε βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε