Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα:Βαριές κουβέντες σε νεκροταφείο-Έθαψαν λάθος γυναίκα σε λάθος τάφο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η κατάσταση ξέφυγε και στο νεκροταφείο κλήθηκαν αστυνομικοί και εισαγγελέας…

Την Μεγάλη Πέμπτη όπως συνηθίζεται, πολλοί Αχαγιώτες επισκέφτηκαν το νεκροταφείο για να φροντίσουν τους τάφους των συγγενών τους. Μεταξύ αυτών και ένας Αχαγιώτης ο οποίος πήγε στο οικογενειακό μνήμα τηρώντας το νεκρικό έθιμο.

Σε διπλανό μνήμα συγγενικού του προσώπου, είδε πλήθος στεφάνων και φρεσκοσκαμμένο το χώμα. Ο άνθρωπος απόρησε γιατί αν είχε αποβιώσει κάποιος συγγενής του θεωρούσε βέβαιο ότι θα τόχε μάθει. Πλησίασε λοιπόν, διάβασε τα αναγραφόμενα στα στεφάνια και συνειδητοποίησε ότι όλα αποχαιρετούσαν μία άγνωστη γυναίκα, με επίθετο που παρέπεμπε σε οικογένεια από τον Τσιγγάνικο συνοικισμό.

Ειδοποίησε αμέσως τους συγγενείς του, οι οποίοι και κατέφθασαν. Όταν ξεπέρασαν την αρχική τους έκπληξη διαδραματίστηκαν σκηνές ιλαροτραγωδίας. Αν και Μεγάλη Εβδομάδα ακούστηκαν βαριές εκφράσεις και για λίγο επικράτησε ένταση. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ συγχρόνως ειδοποιήθηκε και ο εισαγγελέας υπηρεσίας.

Εν τω μεταξύ στο μνήμα πλήθος κόσμου ανέμενε με αγωνία τις περαιτέρω εξελίξεις. Τελικά εμφανίστηκαν δύο περιπολικά συνοδεύοντας τον εισαγγελέα, κατέφθασε ο γιος της νεκρής, ο υπεύθυνος του γραφείου τελετών και ο εργάτης που άνοιξε το μνήμα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ζητώντας εξηγήσεις από αυτούς, οι ιδιοκτήτες του μνήματος άκουσαν όλα τα απίθανα: Εδώ μας είπε να σκάψουμε να λέει το γραφείο τελετών, εδώ μου είπαν να σκάψω να λέει ο εργάτης, κάντε ό,τι νομίζετε εγώ φεύγω να λέει ο γιος της νεκρής και να εγκαταλείπει το σημείο…

Τελικά παρουσία του εισαγγελέως έγινε εκταφή της σορού της αποθανούσης και ταφή εκ νέου στο δικό της οικογενειακό τάφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη:Ένα ολόκληρο χωριό, ψάχνει τη χαμένη διαθήκη εμπόρου στην Ελβετία!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε