Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αυτά καλλιεργούσαν δύο αδέρφια στην Πέλλα [pic]

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό της φυτείας κάνναβης, σε περιοχή της Πέλλας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο αδέρφια ηλικίας 46 και 43 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χθες το απόγευμα σε αγροτική περιοχή της Πέλλας, εντοπίσθηκαν τα αδέρφια από τους αστυνομικούς και σε έρευνα που έγινε στο αγρόκτημά τους, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν μέσα σε θερμοκήπιο, 23 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 0,5 έως 3 μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον στον ίδιο χώρο μέσα σε αυτοσχέδιο υπόστεγο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 31 γυάλινα και μεταλλικά δοχεία με κάνναβη συνολικού βάρους 6.884 γραμμαρίων, 36 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 1.110 γραμμαρίων,
105 σπόροι κάνναβης, 19 γυάλινα και 2 μεταλλικά δοχεία με υπολείμματα κάνναβης, ένα πιστόλι φωτοβολίδων και
54 φυσίγγια κρότου. Ακόμη βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια μεταλλική κατασκευή που περιείχε ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 5.672 γραμμαρίων, σε στάδιο αποξήρανσης.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ

Σε αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 43χρονου, διαπιστώθηκε να κατέχει 4 συσκευασίες με κάνναβη βάρους 66,6 γραμμαρίων και 2 πακέτα τσιγάρων με 23 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, συνολικού βάρους 40,6 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε