Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αυτή είναι η γυναίκα που “έχτισε” το πτώμα του επιχειρηματία κάτω απ’ το ντουζ!

Δείτε τη στο βίντεο, να περνά άταραχη και ψυχρή μπροστά απ’ τους δημοσιογράφους, στους διαδρόμους της Ασφάλειας Πάτρας!

Η γυναίκα-αράχνη δε δίστασε μάλιστα να “προσκαλέσει” τους δημοσιογράφους στο δικαστήριο, για να μάθουν τις λεπτομέρειες της φρικτής δολοφονίας στο Διακοφτό. Για την αστυνομία πάντως, το τοπίο για το φόνο του 42χρονου επιχειρηματία φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει…
 
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. η 54χρονη έκανε το φόνο μαζί με έναν 62χρονο που δε βρίσκεται πια στη ζωή. Αφού έριξαν στο αναψυκτικό του επιχειρηματίας δύο ηρεμιστικά χάπια, ο συνεργός της τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι και εκείνη του κάρφωσε ένα μαχαίρι στο λαιμό!
Στη συνέχεια έθαψαν το πτώμα στο υπόγειο, το κάλυψαν μόνοι τους με υλικά που είχαν στην αποθήκη και στη συνέχεια φώναξαν μάστορες της περιοχής για να χτίσουν από πάνω μια ντουζιέρα.
   
Η 54χρονη κατά την εξέτασή της ομολόγησε την πράξη και ισχυρίστηκε ότι την έκανε εξαιτίας οικονομικών διαφορών που είχε με το θύμα. 
 
Σε βάρος της γυναίκας, εκκρεμούσαν ήδη τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, υπεξαγωγή εγγράφων και κλοπή, καθώς και επτά εντάλματα σύλληψης για ληστεία, κλοπές και απάτες. Οι πράξεις αυτές, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, έχουν γίνει στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και το Βόλο.
   
Την ίδια ώρα, οι Αρχές ψάχνουν για νέα εταιρεία δολοφόνων, πίσω από τη γυναίκα – δηλητήριο! Ανοίγουν αρκετές ανεξιχνίαστες υποθέσεις καθώς η Αστυνομία πιστεύει ότι η ομολογία της 54χρονης θα φωτίσει και περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε