Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αυτοί είναι οι αγνοούμενοι της Κρήτης- Κορυφώνεται η αγωνία των συγγενών

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πρόκειται για την 44χρονη Φρόσω Στεργίου και τον 53χρονο Ζαχάρη Κουμάκη…

Οι δυο τους είναι συγγενείς και εξαφανίστηκαν στα τέλη Σεπτεμβρίου, με διαφορά λίγων ημερών.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, οι συγγενείς τους πήγαν χθες στην Ασφάλεια Ηρακλείου και ζήτησαν από τις Αρχές να δώσουν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους, μήπως κάποιος τους αναγνωρίσει και βοηθήσει στις έρευνες.
Επίσης, έχει ήδη ζητηθεί από την Αστυνομία η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κινητών τους τηλεφώνων, που παραμένουν κλειστά.

Ο Ζαχάρης Κουμάκης, είναι πατέρας δύο παιδιών, έχει χάσει τη σύζυγό του και το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος. Μάλιστα στην τελευταία συζήτηση που είχε με την κόρη του, η συμπεριφορά και τα λεγόμενά του, ήταν περίεργα…

Αντίθετα, η 44χρονη, δεν είχε καθόλου περίεργη συμπεριφορά πριν την εξαφάνισή της κι αυτό δημιουργεί πολλά ερωτήματα στην οικογένειά της.

Τα παιδιά των δύο αγνοούμενων και τα κοντινά τους πρόσωπα, κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να ενημερώσει την Αστυνομία. «Οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να μας βοηθήσει»….

Παράλληλα κάνουν έκκληση και στους ίδιους. Όπως λένε, μέλη των δύο οικογενειών, προέχει να μάθουν ότι είναι καλά στην υγεία τους ώστε να τελειώσει το μαρτύριο που ζουν τις τελευταίες εβδομάδες και να ηρεμήσουν.

Διαβάστε ακόμα: Διπλή εξαφάνιση-θρίλερ στο Ηράκλειο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε