Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτοί φέρονται να είναι οι δολοφόνοι της Ξάνθης – Τι λέει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας – ΦΩΤΟ & VIDEO

ΦΩΤΟ από ThrakiToday.com

Οι δράστες φέρονται να χτυπούσαν αλύπητα τις ηλικιωμένες, για να τις αναγκάσουν να αποκαλύψουν πού κρύβουν λεφτά και χρυσαφικά!

Η υπόθεση βέβαια, δεν άργησε να εξιχνιαστεί από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τους τρεις Γεωργιανούς να ομολογούν τελικά, το φρικτό έγκλημα…

ΦΩΤΟ από ThrakiToday.com

Σύμφωνα λοιπόν, με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, πίσω από τη δολοφονία που έγινε το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου, σε χωριό της Ξάνθης,
είναι τρεις άνδρες από τη Γεωργία, ηλικίας 24, 27 και 38 ετών οι οποίοι εντοπίστηκαν χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθησαν ενώ στη συνέχεια ομολόγησαν τις πράξεις τους.

ΦΩΤΟ από ThrakiToday.com

Τι έδειξαν οι έρευνες

Στις έρευνες για την υπόθεση συμμετείχε εξειδικευμένο προσωπικό και αστυνομικός σκύλος.
Όπως προέκυψε, οι τρεις δράστες, έχοντας ως κίνητρο τη ληστεία, πήγαν στο σπίτι των ηλικιωμένων γυναικών, όπου οι δύο από αυτούς μπήκαν μέσα, ενώ ο τρίτος έμεινε απ’ έξω για να επιτηρεί το χώρο.

Οι δράστες για να εξαναγκάσουν τις δυο γυναίκες να τους παραδώσουν χρήματα ή τιμαλφή τις χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός τους και στη συνέχεια τις έδεσαν και τις φίμωσαν. Αφού πήραν τελικά το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ περίπου, έφυγαν σαν κύριοι.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι των δραστών, αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από κλεμμένο ποσό.
Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της ληστείας, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

Πληροφορίες θέλουν τους δράστες να στοχοποίησαν τα θύματά τους, καθώς γνώριζαν ότι οι ηλικιωμένες ήταν εύπορες.
Η μητέρα του ενός δράστη, είχε σχέση με κοινό γνωστό τους.

Δείτε το βίντεο από το ThrakiToday:

Διαβάστε ακόμα:

Ξάνθη:Μια απροσεξία οδηγεί στους ληστές και δολοφόνους των δύο αδερφών!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε