Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτοκίνητο παρέσυρε ποδηλάτη στην Ορεστιάδα

Αυτοκίνητο παρέσυρε ποδηλάτη στην Ορεστιάδα

Παραλίγο να αποβεί μοιραία η απογευματινή προπόνηση για δύο ποδηλάτες του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Ορεστιάδας το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι δύο ποδηλάτες κινούνταν στην Ε.Ο Ορμενίου-Ορεστιάδας στο ύψος του κόμβου Ριζίων όταν ο ένας από αυτούς παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Η οδηγός του αυτοκινήτου, κάτοικος Ορεστιάδας, για αδιευκρίνιστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος της, “βρήκε”στις προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια χτύπησε με δύναμη τον ποδηλάτη, που κινούνταν στην άκρη του δρόμου, εκσφενδονίζοντας τον πολλά μέτρα μακριά.

Ο δεύτερος ποδηλάτης δεν έπαθε το παραμικρό αφού το αυτοκίνητο πέρασε κυριολεκτικά ανάμεσα από αυτόν και στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Σοκαρισμένος, όπως διαβάζουμε στο didymoteicho.net σταμάτησε τους διερχόμενους οδηγούς καθώς ο άτυχος συναθλητης του βρισκόταν χτυπημένος και αιμόφυρτος στην μέση του δρόμου με κίνδυνο να παρασυρθεί εκ νέου.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Τροχαία που έσπευσαν αμέσως στο χώρο του ατυχήματος.

Ο τραυματισμένος ποδηλάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά παρόλα αυτά κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του για νοσηλεία.

Οι γιατροί ανέφεραν ότι η χρήση του προστατευτικού κράνους στην κυριολεξία του έσωσε την ζωή. Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί η διεύθυνσή τροχαίας Ορεστιάδας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε