Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Δάσκαλος χορού “πιάστηκε” επ’ αυτοφώρω να προσπαθεί να ασελγήσει σε 15χρονη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

O 59χρονος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών!

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt εδώ και χρόνια δίδασκε παραδοσιακούς χορούς σε παιδιά από 12 έως 19 χρονών, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. Ανάμεσα στα παιδιά, ήταν και η 15χρονη…

Σύμφωνα με την καταγγελία που έφτασε στην Αστυνομία, χθες το απόγευμα ο 59χρονος, αφού οδήγησε με το αυτοκίνητο την 15χρονη σε ερημική τοποθεσία στον Αρχάγγελο Ρόδου, την αποπλάνησε εξαναγκάζοντάς την σε ασελγείς πράξεις.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 59χρονος τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχε κάνει και άλλες φορές παρόμοιες πράξεις, σε βάρος του ίδιου κοριτσιού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt χθες, τον είδαν μαζί με τη 15χρονη άνθρωποι που γνώριζαν την οικογένειά της την οποία και ειδοποίησαν. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι οι συγγενείς του κοριτσιού έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον 59χρονο την ώρα που έκανε τις ασελγείς πράξεις!

Τα πρώτα στοιχεία δε δείχνουν βιασμό της 15χρονης…

Ο δάσκαλος χορού, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και παραπέμφθηκε στον ανακριτή Ρόδου για να απολογηθεί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Διαβάστε ακόμα:
Κρήτη: Άφησε έγκυο την κόρη της… γυναίκας του!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε