Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

“Δε θυμάμαι τίποτα” λέει μέσα από τη φυλακή ο Λέσι για το φόνο της γυναίκας του! “Ζητώ συγνώμη από τα παιδιά μου που τα άφησα ορφανά” – ΒΙΝΤΕΟ

“Δε θυμάμαι τίποτα” λέει μέσα από τη φυλακή ο Λέσι για το φόνο της γυναίκας του! “Ζητώ συγνώμη από τα παιδιά μου που τα άφησα ορφανά” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο άνθρωπος που “πάγωσε” ολόκληρη τη χώρα, με το φόνο της γυναικα τους και την αρπαγή του 4χρονου γιου του Φοίβου, με τον οποίο κρύβονταν για 18 ημέρες, μιλάει μέσα από τη φυλακή για την υπόθεση της Χαλκιδικής.

Στην εκπομπή TATIANA live, είπε ότι αγαπούσε τη γυναίκα του και ότι ποτέ δε γινόταν βίαιος μαζί της αλλά ούτε και με την οικογένειά του. Είπε ότι άλλοι άνθρωποι μπήκαν ανάμεσά τους και συγκεκριμένα η οικογένεια της συζύγου του.

Για την ημέρα του εγκλήματος, ο Λέσι λέει ότι ήταν πιωμένος και ότι μετά από τηλεφωνικό καβγά, πήγε από το σπίτι της γυναίκας του για να μιλήσουν. Αυτό είναι και το τελευταίο πράγμα που θυμάται, σύμφωνα με τον ίδιο.“Εγώ θυμάμαι που μαλώσαμε στο τηλέφωνο και πήγα για να λύσουμε τα προβλήματα. Δε θυμάμαι τίποτα”…

Όπως είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Λέσι δε θυμάται να σκότωσε τη γυναίκα του. Ωστόσο, έχει μετανιώσει για ό,τι έγινε. “Έχω μετανιώσει. Ποιος θα ήθελε να κάνει τέτοιο πράγμα και μπροστά στα παιδιά… Εγώ ποτέ με τη λογική μου δε θα το κάνω. Ακόμα δεν το πιστεύω”. Λέει ότι θέλει να ζητήσει συγνώμη “πρώτα από όλα τα παιδιά μου που δυστυχώς κατάφερα να είναι ορφανά και από μάνα και από πατέρα.  Για μένα ζει (η Λέλα). Δηλαδή είναι κάτι που δεν το πιστεύω”.

Με τον Φοίβο περνούσαν δίπλα από τους αστυνομικούς (!) και έμεναν σε τροχόσπιτα και καλύβες

Για τις 18 ημέρες που κρυβόταν, έχοντας αρπάξει τον 4χρονο γιο του Φοίβο, λέει ότι έμεναν σε τροχόσπιτα και αυτοκίνητα ή σε καλύβες. Το παιδί το είχε στην αγκαλιά του και περπατούσαν.” Ετρωγε φρούτα και κρέατα… Το παιδάκι δεν έχει μείνει ούτε μια μέρα χωρίς νερό, ούτε χωρίς τροφή, ούτε έχει κρυώσει.

“Του είχα πει ότι έκανα καβγά με τη μαμά σου και η αστυνομία με ακολουθεί για να με πιάσει”. Ο Λέσι, λέει ακόμα ότι έτυχε να περάσουν ακόμα και δίπλα από αστυνομικούς, χωρίς να τους καταλάβουν! “Και από δίπλα περνούσαν (οι αστυνομικοί). Άμα με έβλεπαν θα με έπιαναν”.

Ο Αλβανός λέει από τη φυλακή, ότι ποτέ δεν συναντήθηκε με τον Αλέξη Κούγια. “Αυτό είναι στημένο. Εγώ δεν έχω καμία σχέση και δεν γνωρίζω. Εγώ δεν είχα τηλέφωνο. Αν είχα θα είχα παραδοθεί κιόλας” σχολιάζει.

Ακούστε όλα όσα είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε