Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δεν έπεισε με τη “συγγνώμη” του ο “δράκος” που κατέστρεψε την Μυρτώ – Ποια είναι η ποινή του

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

– Σήμερα η υπόθεση ξαναζωντάνεψε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγαίου
– Παρούσες ήταν η μητέρα της άτυχης κοπέλας και η αδερφή της που κοιτούσαν απαρηγόρητες τον δράστη
– Ο Πακιστανός είχε χτυπήσει και βιάσει την 16χρονη τότε Μυρτώ στην Πάρο, τον Ιούλιο του 2012
– Το κορίτσι ακόμα παλεύει να σταθεί ξανά στα πόδια του

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγαίου οδηγήθηκε και πάλι σήμερα το πρωί ο “δράκος της Πάρου” και δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της 16χρονης τότε Μυρτώς, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, στις 22 Ιουλίου 2012, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η δίκη δευτέρου βαθμού ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι με τον Εισαγγελέα να προτείνει την ποινή των Ισόβιων για την πράξη της ληστείας και επιπλέον την ποινή κάθειρξης 18 ετών για κάθε μία εκ των δύο πράξεων της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πράξης του βιασμού και συνολική ποινή κάθειρξης 24 χρόνια και 11 μήνες.

Το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα, να κάνει δεκτή την πρόταση του Εισαγγελέα και επέβαλε τις άνω ποινές για τις παραπάνω πράξεις. Τραγικές φιγούρες, η μητέρας της κοπέλας, Μαίρη Κοτρώτσου και η μεγάλη της αδελφή, οι οποίες κοιτούσαν απαρηγόρητα, δακρυσμένα και επίμονα τον δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτοδίκως, είχε επιβληθεί στον Πακιστανό, η ποινή των ισοβίων και επιπλέον 25 χρόνια κάθειρξη.
Να σημειωθεί ότι η 18χρονη σήμερα κοπέλα, προ ολίγων ημερών, πήρε εξιτήριο από το “Animus” όπου νοσηλευόταν και πλέον, με τη συγκατάθεση των γιατρών της, επέστρεψε σπίτι της για να συνεχίσει την μάχη που δίνει να συνέλθει έχοντας στο πλάι της τους δικούς της ανθρώπους.

Πηγή: cyclades24

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε