Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Δένδιας: Με μάτιασαν οι Συριζαίοι (VIDEO)

Δένδιας: Με μάτιασαν οι Συριζαίοι (VIDEO)

Στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας βρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Ο Νίκος Δένδιας χαριτολογώντας είπε πως τον ταλαιπώρησε ένα πρόβλημα αφωνίας που οφείλεται στο “κακό μάτι” των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που όπως ισχυρίστηκε δε χάρηκαν με την επισκεψη του στην περιοχή. “Ναζιστικό μόρφωμα” χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή.

“Ήθελα να έρθω κοντά σας νωρίτερα αλλά είχα αφωνία 15 μέρες που μάλλον οφείλεται στη βασκανία του ΣΥΡΙΖΑ”, είπε ο υπουργός στην εισαγωγή της ομιλίας του.

Ο Νίκος Δένδιας είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πια είναι ένα μεγάλο κόμμα και θα πρέπει να “σοβαρευτεί” ενώ συνέχισε λέγοντας πως δεν υπάρχει μία επένδυση που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δέχεται να γίνει στη χώρα. “Και πως θα ζήσουμε; Δεν μπορεί η χώρα να γίνει ένα απεραντο πάρκο καρέτα καρέτα”

Στη συνέχεια είπε πως κανένας επενδυτής δεν θα εμπιστευτεί τα χρηματά του στη χώρα αν γίνονται καταδρομικές επιχειρήσεις τα βράδια ενώ έκανε εκτενή αναφορά στην “ανομία των καταλήψεων”.

Ο Υπουργός μίλησε για τον Ξένιο Δία και για το φράχτη στον Έβρο ενώ τόνισε πως “Η Ελλάδα δεν μπορεί να τους χωρέσει όλους”.

Ο Νίκος Δένδιας χαρακτήρισε “νεοναζιστικό μόρφωμα” την “απίστευτη” όπως είπε Χρυσή Αυγή, που “θέλει να διακτινίσουμε τους μετανάστες” χωρίς να προτείνει κάποιο σχέδιο για το πως θα γίνει αύτο.

Επίσης προανήγγειλε επιχειρήσεις στην Ήπειρο “για να την καθαρίσουμε κι αυτή”, όπως είπε.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να φύγουμε εμείς για να έρθουν οι μετανάστες”, είπε ο Νίκος Δένδιας καταλήγοντας, αλλά “εμείς σοβαρά και ωραία θα κάνουμε τη δουλεια μας…”

Διαβάστε επίσης:

Διάψευση Δένδια σε δημοσίευμα της Αυγής

Δένδιας: Κάποιοι θέλουν να χυθεί πολιτικό αίμα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δένδιας συνεχίζει να μας στοχοποιεί

Δένδιας: Μου είπαν ότι οι 4 τραυματίσθηκαν γιατί αντιστάθηκαν

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε