Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Διαδηλωτές εναντίον Σούλας Μερεντίτη – Εισέβαλαν σε τηλεοπτικό στούντιο και διέκοψαν τη συνένετυξή της

ΦΩΤΟ από trikalanews
ΦΩΤΟ από trikalanews

Στα Τρίκαλα οι πολίτες έβαλαν στο στόχαστρο τη βουλευτή Σούλα Μερεντήτη, στο Αίγιο τον υφυπουργό Εργασίας, σε πολλές πόλεις κυκλοφόρησαν νέες αφήσες, το… σίριαλ έχει πολλά επεισόδια

Τον τελευταίο καιρό αυξάνονται διαρκώς τα κρούσματα προπηλακισμών των ελλήνων βουλευτών από τους αγανακτισμένους πολίτες, που η οργή τους από τα σκληρά μέτρα ξεχειλίζει κάθε μέρα και περισσότερα. Παρά τις ανακοινώσεις καταδίκης όλων των κομμάτων για τέτοιου είδους φαινόμενα, οι πολίτες δείχνουν ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και όλοι οι βουλευτές κυριολεκτικά δεν τολμούν πλέον να εμφανιστούν δημόσια.

Χθες το απόγευμα εισβολείς μπήκαν στο στούντιο και διέκοψαν την εκπομπή, τη χρονική στιγμή που παραχωρούσε συνέντευξη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σούλα Μερεντίτη.

Οι Αγανακτισμένοι με συνθήματα “ψωμί – παιδεία – ελευθερία, η χούντα δεν σταμάτησε το `73”, “Αλήτες ρουφιάνοι πολιτικοί”, και με τις ιαχές αποδοκιμασίας όπως “κλέφτες κλέφτες” και προτροπής να πάρει το ελικόπτερο και να φύγει από δω, κατάφεραν να διώξουν την βουλευτή από τον σταθμό.

H κα Μερεντίτη φυγαδεύτηκε με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης, ενώ ένας από τους εισβολείς διάβασε κείμενο με τις θέσεις της ομάδας.

Η βουλευτής είχε δεχθεί πρην την τηλεοπτική συνέντευξη, όπως δήλωσε η ίδια, απειλητικό τηλεφώνημα που την προειδοποιούσε να μην εμφανιστεί στην εκπομπή. Επίσης, υποστηρίζει ότι ανάμεσα στους Αγανακτισμένους ήταν και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε φωτογραφίες από το trikalanews:

Νωρίτερα από αυτό το περιστατικό στο στόχαστρο αγανακτισμένων εργαζομένων της ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ αποπειράθηκαν να προπηλακίσουν τον υφυπουργό Εργασίας, Γιάννη Κουτσούκο και υπήρξε ένταση, όταν παρενέβη η αστυνομία.

Διαβάστε αναλυτικά την είδηση για το συγκεκριμένο επεισόδιο

Σε όλο αυτό το κλίμα έντονης κοινωνικής οργής, έρχεται να προστεθεί και η άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους προπηλακισμούς πολιτικών, με τον κ. Καρχιμάκη να ρίχνει λάδι στη φωτιά, δείχνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως υπονομευτή τέτοιου είδους ενεργειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε επίσης:

Σκληρή κόντρα ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ

Ο εγκλωβισμένος βουλευτής και οι “τζάμπα μάγκες” – Δείτε το βίντεο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε