Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Διεθνής αρσιβαρίστας κατηγορείται για εκβιασμό

Ο πρωταθλητής φέρεται να μην είχε στο μυαλό του μόνο την Άρση Βαρών - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Φέρεται να ζητούσε για προστασία από ιδιοκτήτη μπαρ 250€ κάθε εβδομάδα. Τα χρήματα μοιραζόταν με ακόμη ένα άτομο. Δείτε το βίντεο…

Σάλο στην εθνική ομάδα άρσης βαρών, προκαλούν οι πληροφορίες που θέλουν κορυφαίο αρσιβαρίστα αναμεμειγμένο σε υπόθεση εκβιασμού. Μάλιστα ο 25χρονος πρωταθλητής φέρεται να είναι το ένα από τα δύο άτομα που έπιασε η αστυνομία για την υπόθεση, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Οι συλλήψεις είχαν να κάνουν με εκβιασμό ιδιοκτήτη μπαρ. Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι τα δύο άτομα του ζητούσαν για προστασία 250€ κάθε εβδομάδα. Είπε στους αστυνομικούς πως αναγκάζεται να πληρώνει επειδή φοβάται για την ασφάλεια του μαγαζιού του και τους κάλεσε να τους παγιδέψουν. Κάτι που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αστυνομικοί κρύφτηκαν στο μπαρ και περίμεναν τα δύο άτομα να πάνε στο κατάστημα για να πληρωθούν. Όταν έφτασαν τους συνέλαβαν και τους πήγαν στην ασφάλεια. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους, βρέθηκαν 521 ναρκωτικά χάπια, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης και ένα ζεύγος χειροπέδες. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και σίγουρα έχουμε να κάνουμε με μία υπόθεση που θα μας απασχολήσει πολύ…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε