Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 18 Αθήνα Αναλυτικά

Διήμερο κλείσιμο των δημοτικών σχολίων Ασβεστοχωρίου

Διήμερο κλείσιμο των δημοτικών σχολίων Ασβεστοχωρίου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.05.2011 | 12:24
Πρώτη δημοσίευση: 12.05.2011 | 12:24

Οι περίπου 400 μαθητές θα απέχουν από τα μαθήματά τους διαμαρτυρόμενοι για την διακοπή των εργασιών κατασκευής του νέου Λυκείου.

Σε διήμερο προειδοποιητικό κλείσιμο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ασβεστοχωρίου προχώρησαν από σήμερα οι γονείς με απόφαση του Συλλόγου τους, διαμαρτυρόμενοι για την διακοπή των εργασιών κατασκευής του νέου Λυκείου.

Ο Σύλλογος Γονέων απειλεί να προχωρήσει από την επόμενη εβδομάδα σε επ’ αόριστον κλείσιμο, σε περίπτωση που η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δε διευθετήσει το θέμα της ολοκλήρωσης των εργασιών του νέου σχολικού συγκροτήματος.

Οι εργασίες του νέου Λυκείου Ασβεστοχωρίου βρίσκονται στο στάδιο αποπεράτωσης και απαιτούνται τρεις μήνες ακόμη για να παραδοθεί, ωστόσο, διακόπηκαν από το Δεκέμβριο, καθώς δεν έχει πληρωθεί ο εργολάβος.

"Το σχολείο κινδυνεύει να μην παραδοθεί στους μαθητές ούτε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, τη στιγμή που εκατοντάδες μαθητές στοιβάζονται σε αποθήκες, κοντέινερ, και μαγαζιά, που έχουν διαμορφωθεί ως αίθουσες" δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Γιάννης Γαρυφάλλου.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν αποχή 400 μαθητές δημοτικών σχολείων!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook