Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δολιοφθορά σε γκρέιντερ της Αντιπεριφέρειας Χανίων!

Δολιοφθορά σε γκρέιντερ της Αντιπεριφέρειας Χανίων!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.01.2013 | 19:18
Πρώτη δημοσίευση: 15.01.2013 | 19:17

Τις αλυσίδες χιονιού του γκρέιντερ της Αντιπεριφέρειας Χανίων, προσπάθησαν να κλέψουν άγνωστοι δράστες, χωρίς να τα καταφέρουν. Ωστόσο προκάλεσαν ζημιές στο μηχάνημα, καταστρέφοντας τη βαλβίδα αέρα του ενός ελαστικού με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί μέχρι να βρεθεί το ανταλλακτικό και να αποκατασταθεί η βλάβη.

Το περιστατικό αποκάλυψε με ανακοίνωση της η Αντιπεριφέρεια Χανίων, στην οποία επισημαίνει, ότι η προσπάθεια για την κλοπή των αλυσίδων διαπιστώθηκε τη Δευτέρα από τον χειριστή του οχήματος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δράστες όταν είδαν, ότι δεν μπορούν να κλέψουν τις αλυσίδες τοποθέτησαν μεγάλα καρφιά κάτω και από τα τέσσερα ελαστικά ενός δεύτερου φορτωτή!

Στην ανακοίνωση της η Αντιπεριφέρεια αναφέρει, ότι "οι ανωτέρω ενέργειες αν είχαν επιτύχει τον τελικό σκοπό τους, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα σε περίπτωση ανάγκης άμεσης κινητοποίησης των μηχανημάτων για απεγκλωβισμό κατοίκων με προβλήματα υγείας και αντιμετώπισης αποκλεισμένων από χιόνια κατοικιών και οικισμών.
Η τοπική κοινωνία και η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει άμεσα να απομονώσουν, να καταδικάσουν τέτοιες θρασύδειλες ενέργειες και κυρίως να προστατεύσουν οποιονδήποτε συμβάλλει στην βελτίωση της διαβίωσης και της παραμονής των κατοίκων της υπαίθρου στον τόπο τους".

Διαβάστε ακόμα:

Θεσπρωτία: Αλβανοί "έγδυσαν" το όχημα του εργοταξίου!   Διαδώστε αυτό το άρθρο