Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Δολοφονία στην Κομοτηνή: Σοκάρουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών του 6χρονου

φωτό αρχείου από xronos.gr
φωτό αρχείου από xronos.gr

Νέα στοιχεία για την ανατριχιαστική δολοφονία του 6χρονου στην Κομοτηνή. Τι βρέθηκε στο αίμα του άτυχου παιδιού που βιάστηκε και στραγγαλίστηκε.

Ένα μήνα μετά το έγκλημα που συγκλόνισε την Κομοτηνή και ολόκληρη τη χώρα, με θύμα ένα κωφό 6χρονο παιδί, από ένα επίσης κωφό αγόρι 15 χρόνων, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων σοκάρουν…

Το άτυχο παιδί είχε βρεθεί δολοφονημένο σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, δύο μέρες μετά την εξαφάνιση του. Για το έγκλημα προσήχθη και ομολόγησε ένας 15χρονος κωφός που διέμενε επίσης στον καταυλισμό.

Τον “πότισε” για να μην αντιστέκεται

Στο αίμα του άτυχου παιδιού που έπεσε πριν δολοφονηθεί και θύμα άγριου βιασμού, εντοπίστηκε σύμφωνα με την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη “La Biri Biri” στο κανάλι Epsilon πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν σύμφωνα με την εκπομπή 201 ml αλκοόλ ανά λίτρο αίματος, ποσότητα τεράστια, δεδομένης της ηλικίας αλλά και της μάζας σώματος του άτυχου μικρού…

Σύμφωνα με την εκπομπή, οι αρχές θεωρούν ότι την ποσότητα αυτή δεν την κατανάλωσε αυτοβούλως ο 6χρονος. Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι ο 15χρονος προσπαθώντας να τον “ναρκώσει” για να κάμψει την αντίσταση του, του έβαλε με το ζόρι το μπουκάλι στο στόμα.

Στο πτώμα του παιδιού εξάλλου είχαν εντοπιστεί μωλωπιάσεις και εκδορές στο στόμα και στο πρόσωπο…

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων διαβιβάστηκαν στον Ιατροδικαστή Θεσσαλονίκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε