Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Δολοφόνησαν τον αδερφό μου για τα χρήματα” – Θρήνος και οργή στη γνωστή οικογένεια της Μυκόνου

Ο αδερφός του θύματος, γνωστός επιχειρηματίας του νησιού Μ. Ζουγανέλης, ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή “Αξίζει να το ζεις” – Δείτε το βίντεο

“Τέτοιος φόνος ούτε στο χειρότερο μου εχθρό δε θα ήθελα να συμβεί. Με λοστό στο κεφάλι; Είναι δυνατόν να πάει έτσι; Να πάει από τέτοιο θάνατο ένας άνθρωπος ο οποίος δεν πείραξε ποτέ ανθρωπο; Και μόνο καλό έκανε στο νησί και τους ανθρώπους;”
Με αυτές τις κουβέντες και με δάκρυα στα μάτια, ο αδερφός του θύματος εξομολογείται το δράμα που ζει η οικογένεια, μετά το άγριο φονικό που συγκλονίζει το νησί!

Ο 73χρονος άνδρας, που βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι του, ήταν σύμφωνα με τον αδερφό του,  ένας άνθρωπος που δεν είχε εχθρούς. Μοναδικό του λάθος ήταν όπως λέει, ότι φοβούμενος την οικονομική κρίση, είχε σηκώσει ένα ποσό από την τράπεζα και το είχε κρύψε στο χρηματοκιβώτιό του για να νιώθει ασφάλεια.
“Έλεγε στην αδερφή μου ότι με αυτά τα μέτρα που παίρνει αυτή η κυβέρνηση δεν ξέρεις τι γίνεται. Και παίρνω λέει λίγα – λίγα χρήματα από την τράπεζα και τα βάζω στο χρηματοκιβώτιο. Και όταν έλεγε λίγα χρήματα, τι εννοούσε;
Κατά την εκτίμηση της αστυνομίας σήκωσε 50.000 ευρώ το Σεπτέβριο και 50.000 ευρώ τον Οκτώβριο”.

Σύμφωνα με τον αδερφό του θύματος, αυτά τα χρήματα που έκρυβε στο χρηματοκιβώτιο ο 73χρονος, πρέπει να έβαλαν στόχο οι άνθρωποι που τον σκότωσαν…
“Τι άλλο; Εχθρούς δεν είχε. Ήταν άνθρωπος φιλήσυχος. Ήταν μοναχικός δεν πείραζε κανέναν. Δεν ήταν κουτσομπόλης, δεν είχε παρέες, δεν είχε φίλους. Ζούσε μόνος του.
Η αστυνομία λέει ότι είναι κοντά (στο να βρει τους δολοφόνους). Είπαν στην αδερφή μου: μη χάνεις την ελπίδα γιατί είμαστε κοντά αλλά μπορεί να μας πάρει χρόνο.

Καθοριστικό ρόλο στις έρευνες αναμένεται να παίξει το βίντεο που έχουν στα χέρια τους  οι αστυνομικοί, στο οποίο παρουσιάζονται δύο άνδρες και μία γυναίκα στον τόπο του εγκλήματος (διαβάστε το σχετικό άρθρο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Μύκονο – Στόχος των δραστών ήταν το χρηματοκιβώτιο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε