Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο από το Δήμο Καλαμάτας

Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο από το Δήμο Καλαμάτας
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.07.2010 | 17:11
Πρώτη δημοσίευση: 23.07.2010 | 17:11

Το δίκτυο εμφανίζεται ως "DimosKalamatas-WiFi" και καλύπτει το κέντρο κι ένα μεγάλο τμήμα της πόλης.

Δωρεάν ίντερνετ με τη λειτουργία ασύρματου δικτύου σε όλες τις περιοχές με οικονομική δραστηριότητα και μεγάλη επισκεψιμότητα παρέχει από σήμερα ο Δήμος Καλαμάτας.

Η πρόσβαση στο δίκτυο γίνεται μέσα από ειδική σελίδα υποδοχής, είναι ελεύθερη για όλους, ενώ για λόγους ασφαλείας έχουν τεθεί περιορισμοί στην πρόσβαση σελίδων.

Το ασύρματο δίκτυο εκτός από την πρόσβαση στο διαδίκτυο, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν την Καλαμάτα και την ιστορία της, να μετακινηθούν μέσα στην πόλη, να ενημερωθούν για εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες των φορέων, ενώ οι κάτοικοι μπορούν να εξυπηρετούνται διοικητικά, να υποβάλλουν αιτήματα καθημερινότητας, αλλά και να ενημερώνονται για τη δραστηριότητα των συλλογικών οργάνων του Δήμου.

Η δημοτική αρχή σημειώνει με ανακοίνωσή της ότι η κίνηση αυτή στοχεύει στην ανάδειξη του ιστορικού και πολιτιστικού πλούτου της πόλης, στην υποστήριξη του τουρισμού, αλλά και στο να βελτιωθεί η λειτουργικότητα της πόλης, μέσα από τη δημιουργία ενός ψηφιακού περιβάλλοντος στο οποίο οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται, να ψυχαγωγούνται και να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, ώστε η Καλαμάτα να μετατραπεί σε ''ψηφιακή'' και ''έξυπνη'' πόλη.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook