Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δωρεάν σχολικά είδη σε χίλια παιδιά της Μαγνησίας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πρόκειται για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων του νομού, τα οποία θα παραλάβουν τα σχολικά είδη που συγκέντρωσε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Επιτροπές Παιδείας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εθελοντικών οργανώσεων…

με τη βοήθεια πολιτών αλλά και εταιριών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

Ήδη από χθες, ξεκίνησε το μοίρασμα των πακέτων στα παιδιά των άπορων οικογενειών που έχουν καταγραφεί μέσω της Πρόνοιας,
ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να μοιραστούν και τα υπόλοιπα πακέτα, αλλά και να ολοκληρωθεί η διαδικασία συγκέντρωσης σχολικών ειδών.

Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της δράσης αυτής που ξεκίνησε πριν δέκα πέντε ημέρες, δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Απ. Παντσάς, επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο των ΜΜΕ στη διάχυση της πληροφόρησης σε όλους τους πολίτες και εταιρείες που ανταποκρίθηκαν, “αν και κάποιοι έλαμψαν διά της απουσίας τους”, όπως δήλωσε.

Όπως διαβάζουμε στο axydromos.gr μάλιστα,
μεγάλη ελληνική αλυσίδα που δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό απάντησε ότι δέχεται πολλά αιτήματα για χορηγίες λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης και δεν μπορεί ν’ ανταποκριθεί στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
Ο κ. Παντσάς ευχαρίστησε τους πολίτες και τις εταιρίες που ανταποκρίθηκαν τονίζοντας ότι απέδειξαν ότι σε μια κοινωνία αλληλεγγύης όλα είναι δυνατά.

Διαβάστε ακόμα:

Αγρίνιο: Διέρρηξαν κυλικείο Γυμνασίου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε