Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Δράμα: 3.000 πολίτες στο δρόμο για τα μέτρα – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από dramini.gr
ΦΩΤΟ από dramini.gr

Με πρωτοφανή συμμετοχή κόσμου έγινε το πρωί της Πέμπτης στη Δράμα, η προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο της Δράμας, τον Εμπορικό Σύλλογο Δράμας και άλλους συλλογικούς φορείς. 

Όπως διαβάζουμε στο dramini.gr στην απεργιακή συγκέντρωση συμμετείχαν περίπου 3000 Δραμινοί .

Συμμετοχή στην κινητοποίηση είχαν και οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων οχημάτων που παρέταξαν τα αυτοκίνητα τους κατά μήκος της οδού Εθνικής Αμύνης και περιμετρικά της Πλατείας Ελευθερίας.

Μετά την συγκέντρωση της Πλατείας Ελευθερίας ακολούθησε πορεία που διέσχισε την 19ης Μαίου και την οδό Εθνικής Αμύνης για να περάσει από την οδό Ηπείρου και τα γραφεία των δύο Βουλευτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα κυρίων Δημήτρη Κυριαζίδη και Χρήστου Αηδόνη, στα γραφεία των οποίων έγινε συμβολική φραγή των εισόδων με τοποθέτηση οικοδομικών υλικών.

Το ίδιο έγινε και στην κατάληξη της πορείας στην είσοδο των γραφείων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας. Η συγκέντρωση διαλύθηκε ειρηνικά και χωρίς επεισόδια αν και η υπόσχεση που έδωσαν οι εκπρόσωποι των διοργανωτών ήταν ότι οι κινητοποιήσεις αυτού του είδους θα συνεχιστούν καθώς πλέον το μαχαίρι έχει φθάσει στο κόκκαλο και η κοινωνία στα όριά της…
Παράλληλα με την μεγάλη συγκέντρωση, στην κάτω πλευρά της πλατείας Ελευθερίας οργανώθηκε και ανάλογη ξεχωριστή διαμαρτυρία από το ΠΑΜΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Μια χώρα στους δρόμους – Εντυπωσιακές συγκεντρώσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας – Φωτό και βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε