Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δύο οι δολοφόνοι του 22χρονου – Ψάχνουν ψηλά στην ιεραρχία των οπαδών του ΟΦΗ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε δύο πρόσωπα τα οποία μάλιστα φέρονται να βρίσκονται ψηλά στην “ιεραρχία” των οπαδών του ΟΦΗ έχει στρέψει τους προσανατολισμούς τους η αστυνομία στο Ηράκλειο, προκειμένου να ανακαλύψει τους βασικούς ύποπτους της δολοφονίας του 22χρονου Γιάννη Ρουσάκη.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, τόσο από την αυτοψία όσο και από μαρτυρίες, η αστυνομία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το τραγικό θύμα της ανελέητα τυφλής οπαδικής βίας δέχθηκε φονικά χτυπήματα από δύο διαφορετικά μαχαίρια και από δύο διαφορετικούς μαχαιροβγάλτες.

Οι δύο ύποπτοι που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες κατονομάστηκαν ως αυτοί που έπληξαν σχεδόν ταυτόχρονα τον 22χρονο σερβιτόρο, παρότι αναζητήθηκαν και μάλιστα μετ’ επιτάσεως από χθες το πρωί, δεν είχαν τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ακόμα εντοπιστεί ή προκύψει κάποια πληροφορία για το που μπορεί να βρίσκονται.

Μέχρι τα μεσάνυχτα, είχαν γίνει άλλες 6 συλλήψεις (δεν μιλούσαν για προσαγωγές οι σχετικές πηγές ενημέρωσης) ατόμων που φέρονται ότι συμμετείχαν στη συμπλοκή, χωρίς πάντως να υπάρχει το οτιδήποτε σε βάρος τους για τη δολοφονία.

Όλοι πιάστηκαν στη διάρκεια των κατ’ οίκων ερευνών και πρόκειται για οπαδούς του ΟΦΗ, με αποτέλεσμα οι συλλήψεις να φτάσουν στις 12 μετά τις 6 που είχαν σημειωθεί λίγη ώρα μετά το αιματηρό μακελειό και ήταν οπαδών της αντίπαλης οπαδικής πλευράς. Αυτής του κοινού μετώπου που σύμπτηξαν μεταξύ τους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ηροδότου.

Βρέθηκε το ένα μαχαίρι της δολοφονίας του 22χρονου;

Σήμερα το πρωί, βρέθηκε από πολίτη ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας 13 εκατοστών, πρωί στην παραλιακή περιοχή του Παγκρητίου, κοντά στο γεφυράκι όπου έγιναν τα αιματηρά επεισόδια.Το μαχαίρι ήταν μέσα σε ένα πλαστικό τσαντάκι.

Το γεφυράκι όπου έγιναν τα επεισόδια

Αστυνομικές δυνάμεις και η σήμανση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου έφτασαν άμεσα στο σημείο, παρέλαβαν το μαχαίρι και θα ακολουθήσουν οι εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθεί εαν πρόκειται για το όπλο που σκότωσε τον νεαρό οπαδό.

Αν πρόκειται για ένα από τα φονικά μαχαίρια, τότε ίσως, από τα δακτυλικά αποτυπώματα που θα βρεθούν, εντοπίσουν και τον δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ψάχνουν σπίτι – σπίτι τον δολοφόνο του 22χρονου – Έπεσε νεκρός σε ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών στο Ηράκλειο

Άγρια συμπλοκή οπαδών στα Πετράλωνα – Τρεις στο νοσοκομείο

Δολοφονική επίθεση σε οπαδούς του ΠΑΟΚ – Πήγαν να τους κάψουν ζωντανούς

Aπόλυτη σιωπή για το θάνατο του 22χρονου – Πάνω από 13 συλλήψεις μέχρι τώρα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε