Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Δύο ώρες “όμηρος” ο βουλευτής Νίκος Τσώνης- Video από τους προπηλακισμούς

ΦΩΤΟ από LamiaReport
ΦΩΤΟ από LamiaReport

Με ξύλο, γιαούρτια και αυγά έληξε η ομηρία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ν. Τσώνη που ενεπλάκη χθες σε επεισόδιο με αγανακτισμένο πολίτη

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης πήγε να μπει σε κεντρικό κτίριο στην πλατεία Ελευθερίας στον 4ο όροφο όπου συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ.

Ο βουλευτής ήρθε στα χέρια με αγανακτισμένο πολίτη που τον έβρισε και τον έφτυσε ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και άλλοι πολίτες που γιουχάριζαν και έβριζαν τον βουλευτή.

Ο βουλευτής παρέμεινε εγκλωβισμένος πάνω από δύο ώρες στο κτίριο και παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη που προσπάθησε να τον φυγαδεύσει δεν ξέφυγε από την οργή των αγανακτισμένων πολιτών.

Κατά την έξοδο του άρχισαν να πέφτουν βροχή αυγά, γιαούρτια, μπουκάλια με νερό, καφέδες, ενώ δέχτηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια ενώ στόχος έγιναν και οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν αλλά και οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι.

Δείτε το video από το LamiaReport:

Tην αντίδραση των πολιτών προκάλεσε και η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο LamiaReport: “Έφεραν όλη την αστυνομική δύναμη της Φθιώτιδας να φυλάξει τον βουλευτή. Είδα αστυνομικούς από τη Στυλίδα, από την τροχαία αυτοκινητοδρόμων και όλη την ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί είναι για να φυλάνε τους πολίτες και τα απομακρυσμένα χωριά και όχι τους επίσημους”

Διαβάστε επίσης: Εγκλωβισμένος σε κτίριο της Λαμίας ο βουλευτής Νίκος Τσώνης – Τον έφτυσαν και τον έβρισαν!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε