Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Δυτική Ελλάδα:Live your myth in Greece-Γύρισε όλα τα νοσοκομεία για να σωθεί!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο λόγος για μία Βρετανή τουρίστρια, που με το που έφτασε με κρουαζιερόπλοιο στην Ελλάδα, διαπίστωσε τι σημαίνει… εθνικό σύστημα υγείας!

Τα χάλια της Υγείας στο νομό Ηλείας δεν έχουν όπως φαίνεται τελειωμό. Τελευταίο «θύμα» ενός διαλυμένου συστήματος Υγείας – σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου – μια 46χρονη Βρετανή τουρίστρια που αντιμετώπισε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της με κρουαζιερόπλοιο.

Η διακομιδή της από τον Πύργο στην Πάτρα έφτασε τις 12 ώρες με τον διευθυντή ιδιωτικής κλινικής της Ηλειακής πρωτεύουσας, να μην πιστεύει σε αυτά που άκουγε, αν και διαθέτει πολυετή ιατρική εμπειρία. Τα δύο νοσοκομεία του νομού σε Πύργου και Αμαλιάδα δεν εφημερεύαν και έγινε προσπάθεια μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες για μεταφορά σε νοσοκομείο της Πάτρας λόγω σοβαρότητας του περιστατικού.

Όμως ούτε το Πανεπιστημιακό εφημέρευε και προτάθηκε η λύση του Ειδικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Μετά τις τηλεφωνικές απαντήσεις που έλαβε από εκεί ο διευθυντής της Ιδιωτικής Κλινικής περί… «σπιτικής εφημερίας», δεν είχε άλλο από το να αποταθεί στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας Πατρών.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ζητήθηκε από το διευθυντή της ιδιωτικής κλινικής να μεταφερθεί το περιστατικό στον Πύργο και έπειτα να διακομιστεί στην Πάτρα με το χρόνο να χάνεται. Τελικά αργά το απόγευμα μεταφέρθηκε η 46χρονη Βρετανή στον «Αγ. Ανδρέα» για να ακούσει ο διευθυντής της ιδιωτικής κλινικής από γιατρό του νοσοκομείου «Μας τη φέρατε να πεθάνει εδώ, για να μην πεθάνει σ` εσάς;»

Λίγο έλλειψε να κληθεί και η Αστυνομία από την πλευρά των γιατρών του «Αγίου Ανδρέα» για να συλληφθεί ο διευθυντής της ιδιωτικής κλινικής που απεγνωσμένα και επί ώρες προσπαθούσε να επιτελέσει το καθήκον του ως γιατρός για να σώσει την ασθενή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Λήστεψαν τους φοιτητές και προσπάθησαν να βιάσουν τις φοιτήτριες στο πανεπιστήμιο!

Καβάλα: Τους απήγαγαν και τους βασάνισαν με πένσα και μαχαίρι!

Ηράκλειο: ”Στο σκαμνί” πατέρας και γιος για τη φρικτή δολοφονία ηλικιωμένης!

Πάτρα:Κατάληψη σε σχολείο γιατί…δεν έχουν χαρτί υγείας-Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε