Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΕΔΕ για … περίεργες εξετάσεις στο ΙΚΑ Ηρακλείου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η ένορκη διοικητική εξέταση γίνεται στους κόλπους του ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο, για να να διερευνηθεί τι κάνει συγκεκριμένη ειδικότητα γιατρών και τι εξετάσεις γράφουν..

Σύμφωνα με το PrismaNews, κλιμάκιο από την Αθήνα πήγε στο Ηράκλειο για να διερευνήσει υπόθεση που έχει σχέση με αυξημένο αριθμό μαγνητικών τομογραφιών…

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα κεντρικά του ασφαλιστικού φορέα θορυβήθηκαν όταν είδαν τις μαγνητικές τομογραφίες που είχαν γράψει η συγκεκριμένης ειδικότητας γιατροί του Ηρακλείου.
Έτσι αποφάσισαν να εξετάσουν μία προς μία τις περιπτώσεις των μαγνητικών και αν ήταν αναγκαίο να γίνουν.

Συγκρότησαν μία επιτροπή που κάνει την ΕΔΕ αυτή τη χρονική περίοδο και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι γιατροί με μεγάλο πελατολόγιο που αναγκαστικά θα έχουν γράψει και έναν μεγαλύτερο αριθμό της ακριβής εξέτασης,
όμως υπάρχουν και γιατροί που έχουν γράψει μία ή δύο μόλις τέτοιες εξετάσεις και παρόλα αυτά σύρονται σε μία διαδικασία άνευ προηγουμένου.

“Δε θα τολμάμε να γράψουμε εξέταση έστω κι αν το έχουν ανάγκη οι ασθενείς μας, έχουμε την αίσθηση ότι γίνεται σκόπιμα για να τρομοκρατήσουν τους γιατρούς να περιορίσουν αυτού του είδους τις εξετάσεις που έχουν μεγάλο κόστος για τον φορέα” είπε στο Prismanews.gr γιατρός που ξέρει καλά τις διαδικασίες του ιδρύματος.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Απεργιακή “λαοθάλασσα” στους δρόμους – ΦΩΤΟ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε