Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΕΚΑΒ: Στείλτε σε εμάς προσωπικό και όχι στα γραφεία

ΕΚΑΒ: Στείλτε σε εμάς προσωπικό και όχι στα γραφεία
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.08.2010 | 14:03
Πρώτη δημοσίευση: 02.08.2010 | 14:03

Οι εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης ζητούν να ενισχυθεί η δύναμη του ΕΚΑΒ στο δρόμο και να μη φορτώνονται με προσωπικό τα... γραφεία.


Πληρώματα του ΕΚΑΒ έκαναν το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την πύλη του διοικητηρίου, από τις 8.30 μέχρι τις 10.00 με τρία οχήματα και με μαύρες σημαίες

Ζητούν να καλυφθεί η ενίσχυση του προσωπικού στη Θεσσαλονίκη, με μετατάξεις και τοποθετήσεις μέρους της δύναμης των 236 νεοπροσληφθέντων διασωστών του Φεβρουαρίου.
«Αυτή τη στιγμή λειτουργούν δεκατέσσερα ασθενοφόρα - είναι βέβαια και οι καλοκαιρινές άδειες, αλλά έπρεπε να έχουμε περισσότερα οχήματα στο δρόμο. Τρία, μόνο, φέραμε εδώ για τη διαμαρτυρία μιάμισης ώρας και αναγκαζόμαστε να τα κινούμε κι αυτά, με τις τρέχουσες κλήσεις παροχής βοήθειας που έχουμε» δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ-2, Αντώνης Αντωνόπουλος.
 
«Αποσπάσεις διασωστών στο δρόμο, όπου μας έχει ανάγκη ο ασθενής και όχι σε άσχετα γραφεία», ζήτησε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, Ιερόθεος Γιαμουρίδης, επαναλαμβάνοντας τα πάγια αιτήματά της ομοσπονδίας για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ, ιδιαίτερα σε περιφερειακούς νομούς και την ανανέωση του στόλου των οχημάτων.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο