Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Εδώ είναι το σπίτι του αρχηγού της Μαφίας.Εντάξει μαγκάκο;” – Οι απίστευτοι διάλογοι των νονών

“Αν το ξανακάνεις θα σε σκοτώσω”ακούγεται να λεει ο επικεφαλής σε μία από τις συγκλονιστικές συνομιλίες.Ετοίμαζαν συμβόλαιο θανάτου κατά κρατουμένου για λόγους εκδίκησης.Πως σκηνοθετούσαν ατύχημα σε αυτοκίνητο της Αστυνομίας
 

Μεγάλο χτύπημα στο οργανωμένο έγκλημα κατάφερε η Αστυνομία μετά από πολύμηνη έρευνα.

Οι τρεις εγκληματικές οργανώσεις που εξαρθρώθηκαν ενέχονταν σε μεγάλο αριθμό υποθέσεων διακίνησης ναρκωτικών, μαστροπείας, πλαστογραφίας και ξεπλύματος χρήματος ενώ η έρευνα, εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία για 220 άτομα, από την Θεσσαλία αλλά και την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των εμπλεκομένων επιστρατεύοντας και τον “κοριός” της ΕΥΠ για την παρακολούθηση και καταγραφή της επικοινωνίας των δραστών. Σε μία από τις συνομιλίες ο επικεφαλής της πρώτης και μεγαλύτερης από τις ομάδες ακούγεται να απειλεί ευθέως ένα νεοφώτιστο μέλος της ομάδας:

Μέλος: Έλα θείε
Αρχηγός: Δε θα με γράφεις, κατάλαβες; Γιατί αλλιώς..
Μέλος: Συγγνώμη
Αρχηγός: Τι έγινε ρε μαγκάκο; Πήρες τόσο θάρρος και θα μπεις και μέσα στο σπίτι μας σε ένα μήνα γνωριμίας;
Μέλος: Όχι θείε..
Αρχηγός: Εδώ είναι το σπίτι του αρχηγού της μαφίας, δεν είναι το σπίτι από κανένα λισόνι. Κατάλαβες; Εδώ για να μπεις πρέπει να περάσεις από ιερό έλεγχο.
Μέλος: Κατάλαβα θείε. Έκανα μια χαζομάρα.
Αρχηγός: Δεν θα προλάβεις να ξανακάνεις, θα σε σκοτώσω…

Την ίδια ώρα έρχονται στο φως στοιχεία για το συμβόλαιο θανάτου κατά κρατουμένου των φυλακών. Ο ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας, υποστράτηγος κ. Χαλάτσης διευκρίνισε ότι ο 60χρονος επικεφαλής της πρώτης από τις τρεις εγκληματικές οργανώσεις είχε έρθει σε συνεννόηση με έγκλειστο φυλακών, προκειμένου εκείνος να δολοφονήσει συγκρατούμενο του. Ο τελευταίος είχε πέρυσι δολοφονήσει το γιο του αρχηγού…

Το σχέδιο προέβλεπε η δολοφονία να λάβει χώρα κατά τη μεταγωγή των κρατουμένων. Ο κατάδικος θα σκότωνε το συγκρατούμενο του χτύπωντας το κεφάλι του στα σίδερα του μεταγωγικού, ενώ στη συνέχεια θα επικαλέιτο πως ο θάνατος οφειλεται σε ατύχημα λόγω απότομου φρεναρίσματος.

Μέλη της ίδια ομάδας επίσης είχαν στοχοποιήσει και αστυνομικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, «από του έμπειρους και πολύ καλούς αστυνομικούς» όπως ανέφερε ο κ. Χαλάτσης, με σκοπό να του στήσουν ένοπλη ενέδρα.

Πριν ξεκινήσει η συγκεκριμένη έρευνα, είχαν εντοπιστεί έξω από το σπίτι του συγκεκριμένου αστυνομικού ύποπτες κινήσεις και, όπως αναφέρθηκε, από ένα τυχαίο γεγονός, τότε απετράπη η όποια ενέργεια.

Διαβάστε επίσης:
Η μαφία της Θεσσαλίας εξουσίαζε όλη την Ελλάδα – Έσπασε η ομερτά – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε