Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Έγκλημα Ύδρας: Συνελήφθη γυναίκα στην Αθήνα για τη δολοφονία του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αστυνομία αναζητούσε τη γυναίκα από τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο άτυχος εστιάτορας δολοφονήθηκε στο σπίτι του…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα εντοπίστηκε με πλαστή ταυτότητα και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα. Πρόκειται για τη Γεωργιανή σύντροφο του εγκέφαλου των δραστών, που είχε καταφέρει να διαφύγει μετά τη δολοφονία του ”εστιάτορα των εφοπλιστών” στην Ύδρα.

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε κριθεί προφυλακιστέος ο 38χρονος ”εγκέφαλος” των δραστών που είχε συλληφθεί στην Καλλιθέα. Ο 38χρονος Γεωργιανός που είχε αποφυλακιστεί στις αρχές Ιουνίου από τις φυλακές Γρεβενών και ήταν σεσημασμένος για κλοπές, συνελήφθη ενώ οδηγούσε, αφού παρακολουθείτο εδώ και ημέρες από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος φέρεται ως εγκέφαλος της συμμορίας των δραστών που εισέβαλαν στην οικία του θύματος προκειμένου να τον ληστέψουν. Ο συνήγορός του ανέφερε ότι βρέθηκε γενετικό υλικό του 38χρονου στο μπουκάλι με την υπνωτική ουσία που έδωσαν στη σύζυγο του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, ωστόσο υποστήριξε πως το συγκεκριμένο μπουκάλι ήταν στο σπίτι δυο εκ των δραστών της υπόθεσης, που είναι ήδη προφυλακισμένοι, με τους οποίους συγκατοικούσε ο 38χρονος Γεωργιανός στην οδό Πρεμετής στη Νίκαια. Τόνισε επίσης ότι στο ίδιο σπίτι είχε βρεθεί γενετικό υλικό του κατηγορουμένου και σε μια οδοντόβουρτσα.

Για τη σύλληψη της γυναίκας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία εντός της ημέρας…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε