Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Έγκλημα στην Πάτρα: Συνελήφθη ο ανιψιός του θύματος! Πληροφορίες ότι ομολόγησε!

/files/Image/00-ATHINA/A-FOTOGRAFIESSS/PERIPOLIKOO.jpg
/files/Image/00-ATHINA/A-FOTOGRAFIESSS/PERIPOLIKOO.jpg

Ο 46χρονος αρχικά προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών ως ύποπτος για τη δολοφονία του 70χρονου, στην περιοχή της Δροσιάς. Ο 46χρονος είναι γιος του αδελφού του θύματος και πληροφορίες τον θέλουν να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Το πρωί της Πέμπτης περίπου στις 11:30, ο 70χρονος περνούσε μέσα από το χωριό. Ο 46χρονος φέρεται να περίμενε τον θείο του στην έξοδο του χωριού και εκεί να τον πυροβόλησε με δίκανο. Ο 70χρονος έπεσε στο έδαφος τραυματισμένος αλλά ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται ότι ήταν αποφασισμένος να του δώσει τη χαριστική βολή. Έτσι κι έκανε πλησιάζοντάς τον και πυροβόλησε στο κεφάλι!  Σύμφωνα με το Tempo24 στη συνέχεια, ο δράστης, έπιασε από τα πόδια τον ηλικιωμένο και τον πέταξε στη χαράδρα. Μάλιστα, πήρε από το έδαφος τους κάλυκες και όλα τα υπάρχοντα του θύματος και τα “έθαψε” από την άλλη πλευρά της χαράδρας στην περιοχή “Σκιαδά”. Με αυτό τον τρόπο, πίστευε ότι θα εξαφανίσει και το τελευταίο στοιχειο της αποτρόπαιας πράξης του.

Είχε μελετήσει το έγκλημα

Σε ό,τι αφορά το κίνητρο, σύμφωνα με το tempo24.gr, φαίνεται πως ήταν προσωπικές οικογενειακές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών, οι οποίοι δεν μιλούσαν εδώ και χρόνια. Εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο ο φερόμενος ως δράστης να είχε μελετήσει τη μέρα που θα επέλεγε να σκοτώσει τον 70χρονο θείο του, για μην κινήσει υποψίες. Ενδεχομένως να περίμενε να πάρει τη σύνταξη για να φανεί ότι έπεσε θύμα ληστείας.

Μάλιστα πριν λίγα λεπτά έστειλε ενημέρωση και η Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία ο 46χρονος συνελήφθη ως δράστης της δολοφονίας του 69άχρονου ο οποίος εντοπίσθηκε νεκρός. Οπως διαπιστώθηκε κατά την προανακριτική έρευνα της Ασφάλειας Πατρών, πυροβόλησε με κυνηγετικό οπλο και τραυμάτισε θανάσιμα τον 69άχρονο. Όπως προκυψε κίνητρο των δρατών δεν ήταν η ληστεία, αλλά προσωπικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους οι δύο άνδρες, ενώ στη συνέχεια φέρεται να απέσπασε τα χρήματα προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις Αρχές. Ο φερόμενος ως δράστης κρατείται στην ΑΔ Αχαϊας και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πηγή: Tempo24

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε