Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Είδαν τον μικρό Φοίβο στη Χαλκιδική μαζί με τον πατέρα του – ΒΙΝΤΕΟ με μάρτυρες – Δείτε τα τελευταία γενέθλια του μικρού πριν την αρπαγή του

Ο μικρός Φοίβος στα τελευταία γενέθλιά του πριν την εξαφάνιση - Εικόνα από το TATIANA live
Ο μικρός Φοίβος στα τελευταία γενέθλιά του πριν την εξαφάνιση - Εικόνα από το TATIANA live

Ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, το θρίλερ με την αρπαγή του τετράχρονου Φοίβου, από τον ίδιο του τον πατέρα, αμέσως μετά τη δολοφονία της μητέρας του. Οι φωτογραφίες του μικρού αγοριού αλλά και του πατέρα, έχουν κινητοποιήσει τους πολίτες σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι μόλις δουν κάτι ύποπτο ή χρήσιμο για την υπόθεση, επικοινωνούν με την Αστυνομία.

Εκτός από τις φωτογραφίες, τώρα κυκλοφορεί και βίντεο που δείχνει τον μικρό Φοίβο στα τελευταία γενέθλιά του πριν την αρπαγή. Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live:

Ένας οδηγός ταξί, είδε μόλις χθες, στη Χαλκιδική ένα παιδάκι με τον πατέρα του που, όπως είπε ο οδηγός στην εκπομπή TATIANA live, έμοιαζαν πολύ με τα πρόσωπα που είχε δει στις αφίσες για την υπόθεση. Ο οδηγός ταξί, είπε ότι τους είδε στο ΚΤΕΛ των Μουδανιών. Μπήκαν στο ταξί του, όμως μόλις ο οδηγός ζήτησε από τον πατέρα την άδεια παραμονής του στην Ελλάδα, εκείνος βγήκε από το ταξί και εξαφανίστηκε μαζί με το παιδί του, πριν προλάβει να φτάσει η Αστυνομία στο σημείο.

Όμως σημαντική είναι και η μαρτυρία άλλων πολιτών, ότι είδαν πατέρα και γιο – που έμοιαζαν με τον Φοίβο και τον μπαμπά του – στο Γουδί, έξω από έναν κινηματογράφο, πριν από λίγες μέρες. Ακούστε τους:

 

Τους ψάχνουν και στην Πρέβεζα!

Σύμφωνα με το pamepreveza, ο πατέρας του Φοίβου επικοινώνησε με συμπατριώτη του που διαμένει στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, για να τον διευκολύνει στην προσπάθειά του να περάσει στη γείτονα χώρα. Το γεγονός αυτό, έφτασε στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έχουν κινητοποιηθεί από το απόγευμα της Τρίτης, στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, όσο όμως και στους νομούς Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας. Μάλιστα υπήρξαν ολονύχτιες έρευνες σε πολύ επιλεγμένα σημεία αγροτικών περιοχών.

Πηγές αναφέρουν ότι από το πρωί της Τετάρτης, έχουν φτάσει και εξειδικευμένες μονάδες από την Αθήνα, προκειμένου να συνδράμουν στην αξιοποίηση των πληροφοριών αλλά και στην έρευνα. Η ηγεσία της τοπικής αστυνομίας τηρεί σιγή ιχθύος, ωστόσο οι οργανωμένες κινήσεις των αστυνομικών δεν περνούν απαρατήρητες καθώς είναι ιδιαίτερα έντονες όσο περνούν οι ώρες.

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live, pamepreveza

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε