Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ειδικός φρουρός κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει 27χρονη! Μετά έριξε το ΙΧ του σε κολώνα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία, έγινε σήμερα το πρωί, όταν ο 29χρονος Ειδικός Φρουρός πήγε στο σπίτι 27χρονης.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος Ειδικός Φρουρός, που συνελήφθη, κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα βιασμού της 27χρονης στο Ρέθυμνο.

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα, άγνωστο άτομο τα ξημερώματα μπήκε στο σπίτι της, στο Ρέθυμνο και με τη χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να τη βιάσει!
Πληροφορίες λένε, ότι  ο άνδρας, ήταν ιδιαίτερα βίαιος και ότι προσπάθησε να της κλείσει το στόμα με τη γροθιά του!
Η 27χρονη κοινωνινή λειτουργός, αντιστάθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, γεγονός που έκανε τον άνδρα να φύγει με το αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση, αφού κατάλαβε ότι οι γείτονες της κοπέλας πήγαιναν να βοηθήσουν.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, αναζήτησαν και εντόπισαν ακινητοποιημένο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, σε περιοχή του Ρέθυμνου,
καθώς είχε πέσει πάνω σε κολώνα, ενώ μέσα σε αυτό, βρέθηκε ο Ειδικός Φρουρός, ελαφρά τραυματισμένος, λόγω του τροχαίου.

Ο 29χρονος, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία του Ρέθυμνου, συνελήφθη καθώς αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την 27χρονη και από άλλα άτομα, τα οποία έτρεξαν στο σπίτι της.

Η 27χρονη εξετάστηκε, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου παραμένει για νοσηλεία.

Τι λέει ο ίδιος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ειδικός φρουρός υποστηρίζει ότι με την κοπέλα είχαν σχέση. Η 27χρονη ωστόσω δηλώνει κατηγορηματικά, ότι τον είδε πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια του περιστατικού.
Πάντως, κοντά στο σπίτι της κοπέλας, μένει συγγενικό πρόσωπο του ειδικού φρουρού.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Διαβάστε ακόμα:

Ανθρωπόμορφα κτήνη διακινούσαν υλικό με βιασμούς βρεφών και παιδιών έως 11 ετών! – Εξαρθρώθηκε τεράστιο κύκλωμα -«Μανιακοί του είδους» οι συλληφθέντες

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε