Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Θάνατος 4χρονης: “Είναι εξαιρετική γιατρός” λέει ο Π.Πολάκης για την ξαδέρφη του – αναισθησιολόγο της αδικοχαμένης Μελίνας

Θάνατος 4χρονης: “Είναι εξαιρετική γιατρός” λέει ο Π.Πολάκης για την ξαδέρφη του – αναισθησιολόγο της αδικοχαμένης Μελίνας

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για την ξαδέλφη του, η οποία όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε on air, ήταν αναισθησιολόγος της μικρής Μελίνας, που “έσβησε” στην Κρήτη, μετά από εγχείρηση για “κρεατάκια”.

Είπε ότι είναι πρώτη του ξαδέρφη και πολύ κοντινός του άνθρωπος και ότι “είναι η αναισθησιολόγος η οποία έδωσε αναισθησία” στην επέμβαση της 4χρονης Μελίνας… “Είναι τραγικό, είναι παρανοϊκό, είναι να τρελαίνεσαι” σχολίασε, για το θάνατο της μικρής Μελίνας!

“Με βάση τα στοιχεία που θα βγάλει η προκαταρκτική εξέταση και η ιστολογική, θα φανεί αν θα πρέπει να παραπεμφθεί σε ΕΔΕ και ό,τι πρέπει να γίνει θα γίνει” συμπλήρωσε.

Για την κλοπή των φαρμάκων από την εξαδέλφη του

Όσο για την εξαδέλφη του, η οποία είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπή ισχυρών αναλγητικών φαρμάκων από το νοσοκομείο, ο ίδιος εξήγησε ότι η γυναίκα υποφέρει από χρόνιο πόνο, λόγω μιας παλιάς επέμβασης αλλά και ενός τροχαίου. “Σαφώς και είναι λάθος της (για τα φάρμακα), γιατί ξέρετε ότι άνθρωποι οι οποίοι έχουν υποστεί κακώσεις αναγκάζονται να παίρνουν συχνά παυσίπονα. Λάθος της και βλακεία της, σε φάσεις στις οποίες είχε μεγάλη πίεση, επειδή είχε την πρόσβαση, για παυσίπονο αντί να πάρει άλλο, έπαιρνε αυτό. Έγινε η ΕΔΕ και το παραδέθηκε η ίδια ότι: εγώ τα πήρα”

Ο ίδιος την χαρακτήρισε μάλιστα εξαιρετική γιατρό! “Είναι εξαιρετική γιατρός. Την ξέρω και ξέρω ότι έχει και την ηθική και τη λεβεντιά να αναλάβει την ευθύνη που της αναλογεί και να πληρώσει αυτό που πρέπει να πληρώσει, αν πρέπει να το πληρώσει” είπε ο κύριος Πολάκης, στην εκπομπή LiveNews.

Ήταν επαρκής;

Σε ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου για το αν η γιατρός ήταν επαρκής, εκείνος απάντησε: “Αυτό το απαντάνε οι συνάδελφοί της από την Ένωση των γιατρών και από τον ιατρικό σύλλογο στο Ηράκλειο, οι οποίοι δημόσια είπαν ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει την επιστημονική του επάρκεια…”

Δείτε το βίντεο:

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε