Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έκανε τον DJ σε γάμους και βαφτίσια και στο σπίτι του έκρυβε σκληρό πορνό – Είχε αθωωθεί για αποπλάνηση ανηλίκου

Έκανε τον DJ σε γάμους και βαφτίσια και στο σπίτι του έκρυβε σκληρό πορνό – Είχε αθωωθεί για αποπλάνηση ανηλίκου

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγείται στον ανακριτή για απολογία για τις 30.000 φωτογραφίες και τα εκατοντάδες πορνογραφικά βίντεο που είχαν για πρωταγωνιστές βρέφη και μικρά παιδιά.

Ο δράστης συνελήφθη, μετά από έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για κατοχή του σκληρού πορνογραφικού υλικού μαζί με σκληρούς δίσκους τους οποίους έκρυβε σε ύφασμα στον καναπέ του.

Νωρίτερα, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Καρανίκα, η οποία τού απήγγειλε κατηγορίες για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ταυτόχρονα, η εισαγγελέας ενεργοποίησε διάταξη του νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση του ονόματος για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

Εκτός από τις φωτογραφίες και τα βίντεο με το υλικό παιδικής πορνογραφίας, στο σπίτι του βρέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο, τέσσερις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, έντεκα οπτικοί πολυμορφικοί δίσκοι, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα, επτά αμπούλες αερίου, ένα σπρέι πιπεριού και μία πτυσσόμενη ράβδος.

Ο 35χρονος, που περιστασιακά εργάζεται ως ντι-τζέι σε γάμους και βαφτίσια, είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου, αλλά στο δικαστήριο αθωώθηκε.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε