Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Έκλεψε ιστιοφόρο αλλά… δεν ήξερε να το χειριστεί!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το κλεμμένο σκάφος προσάραξε σε παραλία του Ρεθύμνου και μάλιστα στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για βοήθεια στον… κλέφτη-ναυαγό!

Ο 44χρονος από το Καζακστάν -όπως ο ίδιος παραδέχθηκε – έκλεψε το σκάφος από τη μαρίνα της Βουλιαγμένης, στις 7 Σεπτεμβρίου. Ταξίδεψε στο Κρητικό πέλαγος όμως… από λάθος χειρισμούς τους, το σκάφος κατέληξε, όχι σε αβαθή αλλά… στην αμμουδιά της παραλίας Κουμπέ, στο Ρέθυμνο!

Οι αρχές ενημερώθηκαν για την προσάραξη του σκάφους και πήγαν στο σημείο για να βοηθήσουν, χωρίς να ξέρουν τι πραγματικά είχε συμβεί!

Αρχικά ο 44χρονος ψύχραιμος, είπε στους λιμενικούς που έφτασαν, ότι ήθελε να κάνει ένα μοναχικό ταξίδι στο πέλαγος αλλά λόγω των ισχυρών ρευμάτων στην περιοχή και από λάθος χειρισμό του, κατέληξε στην παραλία.
Το σκάφος ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι του Ρεθύμνου και όταν το λιμενικό ζήτησε τα απαραίτητα χαρτιά από το 44χρονο, άρχισαν οι… αντιφάσεις.

Στην αρχή ο 44χρονος είπε ότι το σκάφος του ανήκει. Μετά, είπε ότι κάποιοι άλλοι του το είχαν δανείσει για το μοναχικό του ταξίδι και… στο τέλος παραδέχτηκε ότι το είχε κλέψει ο ίδιος από τη μαρίνα της Βουλιαγμένης.

Ο πραγματικός ιδιοκτήτης του ιστιοφόρου ενημερώθηκε για την υπόθεση από τις αρχές και πάει στο Ρέθυμνο για να παραλάβει το σκάφος του…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε