Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εκλογές 2014: Ο Κώστας Καραμανλής και το στιγμιότυπο που προκάλεσε γέλια – Ψήφισε πρώτος ο πρώην πρωθυπουργός!

Εκλογές 2014: Ο Κώστας Καραμανλής και το στιγμιότυπο που προκάλεσε γέλια – Ψήφισε πρώτος ο πρώην πρωθυπουργός!

Μια… έκπληξη περίμενε τον Κώστα Καραμανλή έξω από το εκλογικό κέντρο, που έκανε μικρούς και μεγάλους να χαμογελάσουν… (Βίντεο και φωτό)

Στις 7.45 το πρωί ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο 391ο εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στο 94ο δημοτικό σχολείο, στην οδό Κρήτης 88, και αποχώρησε χωρίς να κάνει δήλωση στους δημοσιογράφους.

Τον κ. Καραμανλή υποδέχθηκαν στελέχη και μέλη της Ν.Δ. Ανάμεσα τους ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Μηνάς Σαμαντζίδης, ο πρώην πρόεδρος Βάκης Φραντζής, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Αριστοτέλης Θωμόπουλος, οι πρώην περιφερειάρχες Δημήτρης Πανοζάχος, Ανδρέας Λεούδης κ.α.

Ηταν εκεί και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που έχει αποχωρήσει από τη Ν.Δ., έχει ιδρύσει δικό του κόμμα και κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής. Μάλιστα ο κ.Ψωμιάδης προσπάθησε να δώσει ένα χαρτί στον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος πάντως απέφυγε να το πάρει…

Αμέσως άρχισαν τα πειράγματα καθώς κάποιοι είπαν ότι το χαρτί που κρατούσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και προσπαθούσε να δώσει στον πρώην πρωθυπουργό ήταν σταυρωμένο ψηφοδέλτιο.

O κ.Ψωμιάδης όμως δεν έμεινε εκεί. Στη συνέχεια έβγαλε ένα κουτί με σοκολατάκια και προσπάθησε να κεράσει τον πρωθυπουργό, ο οποίος όμως τον προσπέρασε…

Κατά τα άλλα ο κ.Καραμανλής αντάλλαξε αγκαλιές, φιλιά, έκανε αστεία, ακόμη και χάδια στα μάγουλα παρεβρισκόμενων που τον υποδέχθηκαν, αλλά όπως και την προηγούμενη Κυριακή απέφυγε τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Λήμνος: Κατάρρευση σπιτιών και προβλήματα σε εκλογικά τμήματα από το μεγάλο σεισμό – Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Εκλογές 2014: Ύπνος… βαθύς και απρόοπτα με το καλημέρα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε