Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ελληνοαλβανική συνεργασία για… μεταφορά 70 κιλών χασίς! Έξι με χειροπέδες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για σπείρα εμπόρων ναρκωτικών που διακινούσε χασίς από την Αλβανία στη χώρα μας.

Χθες το μεσημέρι, στο Καλπάκι Ιωαννίνων και στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας έξι μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τρεις Αλβανοί, ηλικίας 28, 26 και 20 ετών αντίστοιχα και τρεις Έλληνες, – δύο άνδρες και μία γυναίκα – ηλικίας 22,31 και 23 ετών.

Τα μέλη της σπείρας εντοπίστηκαν κατά την παραλαβή φορτίου χασίς βάρους περίπου 70 κιλών, το οποίο ήταν κρυμμένο σε καβάτζα σε δασική περιοχή στο Δελβινάκι και συνελήφθησαν.

Για τη διακίνηση των ναρκωτικών χρησιμοποιήθηκαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα , εκ των οποίων το ένα λειτουργούσε ως προπομπός, κατοπτεύοντας το δρομολόγιο κίνησης και ελέγχοντας για αστυνομικούς ελέγχους κατά μήκος της διαδρομής ενώ το άλλο προοριζόταν για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι ιθύνων νους της εγκληματικής οργάνωσης είναι ο 28χρονος Αλβανός, ο οποίος οργάνωσε τις λεπτομέρειες της εισαγωγής και μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Διαβάστε ακόμα:

Πρέβεζα: SOS εκπέμπει ο Μύτικας – Πλημμύρες και καθίζηση εξαφάνισαν το δρόμο! (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε