Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ένας 24χρονος πίσω από 11 κλοπές αυτοκινήτων στο Ηράκλειο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εξιχνιάστηκαν χθες στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 11 υποθέσεις κλοπής και 2 απόπειρες κλοπής, που έγιναν σε αυτοκίνητα, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Συνελήφθη χθες ένας 24χρονος Έλληνας για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 24χρονος, το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2016, είχε κάνει συνολικά 11 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπής σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, έκλεψε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, φωτογραφική μηχανή, ipad , ipod , tablet ) κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 24χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φωτογραφική μηχανή, πτυσσόμενη ράβδος, 2 μαχαίρια, διαρρηκτικά εργαλεία ( πολυεργαλείο, κατσαβίδι, μεταλλικό κλειδί) και διάφορα αντικείμενα (4 ζεύγη γυαλιά, κλειδί αυτοκινήτου).

Την προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε