Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εντυπωσιακή η πρώτη παράσταση στο Μέγαρο Χορού στην Καλαμάτα

Εντυπωσιακή η πρώτη παράσταση στο Μέγαρο Χορού στην Καλαμάτα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.07.2012 | 23:14

Το ολοκαίνουργιο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, φιλοξένησε την πρώτη του παράσταση.

Έτσι εκατοντάδες θεατές τίμησαν την πρόσκληση του 18ου Φεστιβάλ Χορού και γοητεύτηκαν από τη Γαλλική ομάδα Retouramont με την παράστασή της "Cette immense intimité'', όπου μια χορεύτρια εκτελεί το σόλο της, αιωρούμενη στην όψη ενός κτιρίου.

Το δυνατό χειροκρότημα που κατέκλυσε τον ανοικτό χώρο δικαίωσε το στοίχημα της ομάδας και του φεστιβάλ για το πώς ένας δημόσιος χώρος μπορεί να μεταλλαχθεί σε ποιητικό σημείο συνάντησης κοινού και ερμηνευτών.

Η χορεύτρια παρουσίασε το κομμάτι της αιωρούμενη, ενώ πίσω της η επιφάνεια λειτούργησε σαν μία τεράστια οθόνη προβολής, στην οποία εικαστικές εικόνες δένονταν αρμονικά με τις, σε κάποιες στιγμές, διογκωμένες και πολλαπλές χορευτικές κινήσεις της ίδιας της ερμηνεύτριας.

Η παράσταση επαναλαμβάνεται και σήμερα το βράδυ στις 10:30 για τελευταία φορά και η πρόσκληση είναι ανοικτή προς όλους όσους θα ήθελαν να είναι παρόντες σε αυτό το πρώτο και πολύ πρωτότυπο "ραντεβού" του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας με το Μέγαρο Χορού της πόλης, το οποίο επίσημα θα εγκαινιασθεί το φθινόπωρο.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο