Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Έπεσε μπαλκόνι στο κέντρο του Ηρακλείου

Έπεσε μπαλκόνι στο κέντρο του Ηρακλείου

Μια γυναίκα ενημέρωσε λίγο μετά τις 16:00 την πυροσβεστική και τη δημοτική αστυνομία ότι έπεσε ένα μπαλκόνι από παλιό κτίσμα στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κανέναν.

Ωστόσο δεν πρόκειται ακριβώς για μπαλκόνι αλλά για το τσιμεντένιο σκέπαστρο ενός μπαλκονιού σε ένα παλιό αλλά ανακαινισμένο κτήριο της οδού Σμύρνης στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

balkoni 1
 
Σύμφνωα με το Prismanews.gr το τσιμεντένιο σκέπαστρο, τουλάχιστον 3 μέτρων μήκος αποκολλήθηκε από τον τοίχο και βούλιαξε μέσα στο μικρό μπαλκόνι που βρισκόταν ακριβώς από κάτω του. Έτσι δεν προσγειώθηκε στο δρόμο και πάνω στα κεφάλια των περαστικών ωστόσο το μπαλκόνι  κρέμεται πάνω από το δρόμο απειλώντας-κυριολεκτικά- ανθρώπινες ζωές.

Το μπαλκόνι είναι μικρό και έχει ήδη “σκάσει” στις γωνίες του υπό το βάρος του τσιμεντένιου σκέπαστρου ενώ ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί από κάτω έχει κυριολεκτικά πανικοβληθεί από το θέαμα. Περίοικοι έχουν βάλει τα οχήματα τους σε απόσταση προκειμένου να διακόψουν την κυκλοφορία ενώ ενημερώνουν και τους περαστικούς πεζούς να μην περνάνε από το σημείο. Μέχρι και πριν από λίγα λεπτά στην περιοχή δεν είχε φανεί ούτε πυροσβεστική, ούτε αστυνομία.   

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε