Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Eπίσημοι μαζί με τον κόσμο στο Ηράκλειο -"Πλακώθηκαν" Κεφαλογιάννης - Σκραφνάκη

Eπίσημοι μαζί με τον κόσμο στο Ηράκλειο -`Πλακώθηκαν` Κεφαλογιάννης - Σκραφνάκη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.03.2012 | 20:32
Πρώτη δημοσίευση: 24.03.2012 | 13:46

Η κ.Σκραφνάκη απευθυνόμενη στον κ.Κεφαλογιάννη τον αποκάλεσε "κωλοτούμπα", ενώ από την πλευρά του ο κ.Κεφαλογιάννης ψύχραιμος της απάντησε "Δε θα σου απαντήσω Μαρία, γιατί είσαι ... γαϊδούρα"!

Στην ανοιχτή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευ.Κουκιαδάκης ανακοίνωσε την απόφαση να μη στηθεί εξέδρα "επισήμων".

Έτσι, όπως γράφει το cretalive.gr αιρετοί και φορείς θα παρακολουθήσουν την παρέλαση από τη Λεωφόρο Δικαιοσύνης, μαζί με τους πολίτες.

"Αποφασίσαμε να μη στήσουμε εξέδρα. Θα είμαστε δίπλα στον κόσμο και τα παιδιά θα παρελάσουν για όλη την κοινωνία του Ηρακλείου" - είπε ο κ. Κουκιαδάκης.

Την ίδια ώρα θερμό φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ των βουλευτών Μ.Σκραφνάκη και Μ.Κεφαλογιάννη, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης.

Η κ.Σκραφνάκη απευθυνόμενη στον κ.Κεφαλογιάννη τον αποκάλεσε "κωλοτούμπα", ενώ από την πλευρά του ο κ.Κεφαλογιάννης ψύχραιμος απάντησε στη Μ.Σκραφνάκη "Δε θα σου απαντήσω Μαρία, γιατί είσαι ... γαϊδούρα"!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο