Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Επίθεση στις Βρυξέλλες: Ο Έλληνας που γλίτωσε δύο φορές από του Χάρου τα δόντια μέσα σε μια μέρα!

ΦΩΤΟ από το tempo24
ΦΩΤΟ από το tempo24

Δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει τι θα είχε συμβεί στην οικογένειά του σήμερα το πρωί, αν όλα είχαν γίνει σύμφωνα με τον καθημερινό προγραμματισμό. Ο λόγος για τον Οικονομολόγος Λευτέρη Σταυρόπουλο που είναι από την Αχαΐα και εργάζεται στην Κομισιόν. 

Ο Έλληνας οικονομολόγος ήταν να “πετάξει” το πρωί για Κωνσταντινούπολη μαζί με την οικογένειά του αλλά τελικά, αποφάσισε τυχαία να αλλάξει την ημερομηνία της πτήσης κι έτσι δεν βρέθηκε στο αεροδρόμιο την ώρα της φονικής επίθεσης. Όμως, η τύχη δεν σταμάτησε να τον βοηθάει!

Ο οικονομολόγος που τελικά έμεινε στις Βρυξέλλες, πήγε στο γραφείο του που είναι κοντά στο μετρό, όπου έγινε η άλλη επίθεση! Όμως και εκεί η τύχη τον βοήθησε αφού σήμερα… αποφάσισε να περπατήσει και να μη χρησιμοποιήσει το μετρό, λόγω λιακάδας!

Συγκεκριμένα, όπως είπε σοκαρισμένος ο οικονομολόγος στο tempo24: 

“Ήμουν τυχερός καθώς σημερα θα πετούσα το πρωι απο Βρυξέλλες για Κων/πολη με την οικογένεια καθώς λόγω καθολικού Πασχα έχουμε αργίες και θα πηγαίναμε για λιγες μερες διακοπές στο Πατριαρχείο και σε φίλους μας στη Πολη. Λόγω δουλειάς άλλαξα τα εισιτήρια πριν λιγες μερες για αυριο και έτσι σημερα δεν ήμασταν εκεί . Μετα έσκασε η βόμβα στο μετρό, που ειναι κοντά στο γραφείο μου αλλα ευτυχώς ειχε λιακάδα σημερα και είχα αποφασίσει να περπατήσω”.

Ο Λευτέρης Σταυρόπουλος έχει “παγώσει” σκεφτόμενος τι θα μπορούσε να είχε γίνει, ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι όλοι στην Κομισιόν πήραν εντολή να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους και να πάνε στα σπίτια τους. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ελάχιστη κυκλοφορία και όπως μεταφέρει το κλίμα ο κ. Σταυρόπουλος το μόνο που επικρατεί στις Βρυξέλλες, είναι τρόμος, πανικός και σοκ από τις πολύνεκρες επιθέσεις.

Πηγή: Tempo24

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε