Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 18 Αθήνα Αναλυτικά

Εργαζόμενοι της ΕΒΟ Αιγίου απέκλεισαν τη γέφυρα Μεγανίτη

Εργαζόμενοι της ΕΒΟ Αιγίου απέκλεισαν τη γέφυρα Μεγανίτη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.03.2011 | 12:42
Πρώτη δημοσίευση: 04.03.2011 | 12:42

Με δυναμικές κινητοποιήσεις διαμαρτύρονται για την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε ιδιωτικοποίηση των ΕΑΣ πρώην ΕΒΟ. Απαιτείται προσοχή στην Πατρών – Κορίνθου.

Σήμερα οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο του Αιγίου ξεκίνησαν στις 11 το πρωί και απέκλεισαν τη γέφυρα του Μεγανίτη στην Πατρών - Κορίνθου, ενώ έχουν καλέσει να σταθούν στο πλευρό τους, το Εργατικό Κέντρο και όλους τους φορείς.

Οι εργαζόμενοι, που είναι έντονα προβληματισμένοι τους τελευταίους μήνες, επισημαίνουν ότι αγωνίζονται για τη διασφάλιση της εργασίας τους κάτω από ανθρώπινες συνθήκες, ενώ καταγγέλλουν καθυστέρηση στην πληρωμή των δεδουλευμένων του Φεβρουαρίου, τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουν καταβληθεί.

Παράλληλα στην Κορίνθου - Πατρών βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου  και η "Ολυμπία Οδός" ενημερώνει με ανακοίνωσή της του οδηγούς, ότι υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας.

Ακόμα εντονότερο έγινε το πρόβλημα με την απόφαση των αγροτών Αιγίου να αποκλείσουν την εθνική οδό από τις 11:30 μέχρι τις 13:30.

Έτσι  ενδέχεται κατά τις ώρες της μεγάλης κυκλοφοριακής αιχμής να υπάρξουν καθυστερήσεις καθώς η κίνηση είναι αυξημένη από Αθήνα προς Πάτρα, λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook