Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Έριξε χαλάζι στο Αγρίνιο – ΒΙΝΤΕΟ

Έριξε χαλάζι στο Αγρίνιο – ΒΙΝΤΕΟ

Η αλλαγή του καιρού έφερε καταιγίδα, πτώση της θερμοκρασίας, δυνατό αέρα, ακόμα και χαλάζι χθες το απόγευμα στην πόλη του Αγρινίου.

Εκτός από πτώσεις δέντρων και κάποιες μικροζημιές από το χαλάζι σε αυτοκίνητα, δεν υπήρξαν άλλα προβλήματα στο κέντρο της πόλης. Όσο για τη θερμοκρασία; Έπεσε στους 14 βαθμούς!

Δείτε video την ώρα της καταιγίδας στο Αγρίνιο, στην περιοχή της οδού Εθνικής Αντιστάσεως καθώς και από την web camera του agriniopress, προς την περιοχή του παλιού Αγίου Χριστοφόρου – Αγίου Θωμά:

Ζημιές ωστόσο, έπαθαν πολλές καλλιέργειες από τα καιρικά φαινόμενα στην Αιτωλοακαρνανία. Ηδη από τον ΕΛΓΑ ξεκίνησαν οι πρώτες εκτιμήσεις.

Όπως διαβάζουμε στο agriniopress.gr έχουν γίνει αναγγελίες ζημιάς σε ελιές κυρίως, στο Καινούργιο, την Παραβόλα και σε περιοχές της Μακρυνείας (Γαβαλού , Γραμματικού κ.α.) από την σφοδρή χαλαζόπτωση.
Σε άλλες περιοχές του νομού, όπως στο Νιοχώρι, την Κατοχή, τις Φυτείες, το Αγγελόκαστρο, ζημιές έχουν πάθει από την ανεμοθύελλα κυρίως καλλιέργειες μηδικής.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, υπολογίζεται πως ο αριθμός των πληγέντων παραγωγών που θα απευθυνθούν στο ΕΛΓΑ, θα ξεπεράσει τους 200.

Διαβάστε ακόμα:

Καλοκαιρινό μπουρίνι «έπνιξε» την Κοζάνη (VIDEO)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε