Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Έρχονται τα Χριστούγεννα… από το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη!

Για τους κατοίκους της συμπρωτεύουσας οι γιορτές έρχονται νωρίτερα!

Τον εορταστικό τόνο στην πόλη θα δώσουν η «Γιορτή των Αγγέλων» και το άναμμα των φώτων του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα στηθεί στην Πλατεία Αριστοτέλους και θα έχει ύψος πάνω από 20 μέτρα. Ξεχωριστό κομμάτι της διακόσμησης είναι το φωτεινό παραδοσιακό καράβι, ενώ για τους μικρούς επισκέπτες θα υπάρχει και η φάτνη.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκινά με μοντέρνους και κλασσικούς Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης την οποία θα συνοδεύει η χορωδία του Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Το πρόγραμμα θα κορυφωθεί με ποπ και ροκ ήχους από το συγκρότημα “Elements” και τον Γιώργο Αξά.

Στο μεταξύ, μία σειρά πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων με τίτλο «Γιορτάζουμε με την αγορά στο κέντρο της πόλης» διοργανώνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε κεντρικά σημεία της πόλης. Καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει έντεχνη μουσική, ενισχύοντας την εορταστική ατμόσφαιρα αλλά και την κίνηση της κεντρικής αγοράς.

Αντίστοιχες εορταστικές εκδηλώσεις και χριστουγεννιάτικα μπαζάρ διοργανώνονται και από άλλους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε