Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Έσωσε σκυλάκι που έπεσε σε χαράδρα η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και… βραβεύτηκε

ΦΩΤΟ από το xanthinea
ΦΩΤΟ από το xanthinea

Έναν σκύλο που έπεσε σε χαράδρα κατά την διάρκεια κυνηγιού στην ορεινή Ξάνθη, πριν από μερικές ημέρες, έσωσαν μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του τοπικού παραρτήματος. Ο σκύλος εγκλωβίστηκε στην χαράδρα και μετά από επιχείρηση που στήθηκε βγήκε σώος και αβλαβής ενώ ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης αποφάσισε να βραβεύσει της Ε.Ο.Δ. Ξάνθης που κατάφερε να σώσει το άτυχο σκυλάκι.

Η βράβευση έγινε κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού των Κυνηγών της περιοχής, το βράδυ του Σαββάτου, ενώ παράλληλα στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν ο Κιολεϊδης Μελέτιος υπερήλικας κυνηγός για την προσφορά του στον Σύλλογο, ο κ. Σιωμάδης Νικόλαος για τον εθελοντικό καθαρισμό του σε μονοπάτια της ορεινής περιοχής.

 

“Παρόλο τις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε όλοι μας, 600 άτομα παρευρέθηκαν στο κέντρο διασκέδασης όπου γέμισε ασφυκτικά. Η εκδήλωση ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεύκης, στην συνέχεια ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στο έργο και το ρόλο του Συλλόγου. Οι κυνηγοί με τις οικογένειες τους διασκέδασαν και το γλέντι διήρκησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες” αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κυνηγετικός Σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Πηγή: XanthiNea

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε