Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

“Έσπασαν” το ναυτικό αποκλεισμό οι αγρότες της Μεσαράς

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το “Κνωσσός Παλάς” που αναχώρησε στις 15.40 απο το Ηράκλειο μεταφέροντας δεκάδες φορτηγά- ψυγεία που επιβιβάστηκαν στο πλοίο το βράδυ του Σαββάτου, ύστερα από κινητοποίηση αγροτών από τη Μεσαρά.

Περίπου 50 άτομα, μέλη της ΠΝΟ, βρέθηκαν στο λιμάνι χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην αποβίβαση.

Το Κνωσός Παλάς μετέφερε δεκάδες φορτηγά- ψυγεία που επιβιβάστηκαν στο πλοίο από το βράδυ του Σαββάτου, ύστερα από κινητοποίηση αγροτών από τη Μεσαρά που οδηγήθηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου απαιτώντας να “ταξιδέψουν” τα προϊόντα τους που κινδύνευαν με καταστροφή από την συνεχιζόμενη απεργία των ναυτεργατών.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το flashnews.gr 75 περίπου φορτηγά – ψυγεία με αγροτικά και άλλα ευπαθή προϊόντα που υπολογίζονται στους 1500 τόνους, που επιβιβάστηκαν στο πλοίο των Μινωικών Γραμμών λίγο μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται να αναχωρήσει από το λιμάνι του Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα, η ΑΝΕΚ Lines ανακοίνωσε ότι το πλοίο “Κρήτη I” θα αποπλεύσει στις 9 το βράδυ από το λιμάνι των Χανίων και το “Super Fast II” στις 8 (από τις 10 που είχε αρχικά ανακοινωθεί), από το λιμάνι του Ηρακλείου, μεταφέροντας κυρίως αγροτικά προϊόντα αλλά και επιβάτες.

Διαβάστε επίσης: Σπάνε την απεργία τα κρητικά πλοία;

Σε απόγνωση οι παραγωγοί της Κρήτης λόγω της απεργίας της ΠΝΟ

Δεμένα ως την Τρίτη τα πλοία – Νέα 48ωρη της ΠΝΟ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε