Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΜΠΑΜΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 15 Αθήνα Αναλυτικά

Ετοιμάζουν να κλείσουν τα σύνορα στη Φλώρινα για το πετρέλαιο

Ετοιμάζουν να κλείσουν τα σύνορα στη Φλώρινα για το πετρέλαιο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.10.2012 | 17:15
Πρώτη δημοσίευση: 11.10.2012 | 17:14

Φορείς της περιοχής σχεδιάζουν να κλείσουν τα σύνορα, τους οδικούς άξονες και τις υπηρεσίες.

Σε κλείσιμο των συνόρων, των οδικών αξόνων της περιοχής, της αγοράς και των υπηρεσιών της Φλώρινας προτίθενται να προχωρήσουν οι φορείς του τόπου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.

Την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα που ξεκινά η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, οι βενζινοπώλες της Φλώρινας δεν πρόκειται να προμηθευτούν ούτε να διανείμουν πετρέλαιο, στο πλαίσιο μιας αρχικής κινητοποίησης.

Δυο μέρες αργότερα οι φορείς του τόπου, επιμελητήρια, επαγγελματίες, εκπαιδευτικοί, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, τοπικοί σύλλογοι θα συναποφασίσουν σε σύσκεψη, τη μορφή των κινητοποιήσεών τους.

«Η τιμή του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης βρίσκεται πλέον σε υψηλότατα επίπεδα, γεγονός που πλήττει την οικονομία των νοικοκυριών και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων. Ήδη μόνο τον Αύγουστο πέρασαν τα σύνορα προς την ΠΓΔΜ 32.000 αυτοκίνητα για να προμηθευτούν βενζίνη. Δεν αποκλείεται σε λίγο να έρχονται στην περιοχή και βαρέλια με πετρέλαιο» είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Σάββας Σαπαλίδης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων του νομού.

Διαβάστε

Καστοριά:Μια ολόκληρη πόλη στους δρόμους για το πετρέλαιο θέρμανσης-Δείτε βίντεο!

    Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook