Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εύβοια: Φωτιά τώρα στην περιοχή Φαράκλα – Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο μέτωπο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η φωτιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις λόγω των ανέμων. 4 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας, στη μάχη της κατάσβεσης…

Ενισχύθηκαν εδώ και λίγη ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Φαράκλα της Βόρειας Εύβοιας, όπου νωρίς το μεσημέρι ξέσπασε πυρκαγιά σε δασική έκταση και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Αυτή την ώρα επιχειρούν για την κατάσβεσή της 35 πυροσβέστες με 17 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 18 ατόμων, 4 αεροσκάφη, 1 ελικόπτερο και ένα υδροφόρο όχημα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έως αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.

Σε εξέλιξη φωτιά και στο Ναύπλιο

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην παραλιακή Ναυπλίου – Νέας Κίου λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Ναυπλίου για την κατάσβεση καθώς από τους ανέμους η πυρκαγιά πήρε αμέσως διαστάσεις. Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε αγροτική έκταση δίπλα από την γέφυρα Ραμαντάν, ενώ στο σημείο έσπευσε και ο δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος Η πυρκαγιά σε κάποια σημεία πέρασε τον δρόμο της παραλιακής Ναυπλίου Νέας Κίου προς τον υδροβιότοπο της περιοχής, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη από την αστυνομία.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε